fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Ladies’ Night på Social Room

Marina Social, Ladies Night i Dubai

Jeg er i Dubai et par dage, så i går havde jeg aftalt at mødes med min ven Peter på The Social Room, som er baren på Marina Social på InterContinental Dubai Marina. Det viste sig at der var Ladies’ Night, så alt af hunkøn fik 3 gratis cocktails og 50% på et udvalg af småretter. Peter var forsinket og jeg var for tidligt på den, så jeg fordrev de 20 minutter fra jeg ankom og til han dukkede op med at drikke Espresso Martini og spise pizza.

Da Peter ankom bestilte vi også Tripple Cooked Chips med bearnaise og aioli. Jeg elsker bearnaise, og den på Social Room var virkelig lækker og smagte hjemmelavet. Den var så god, at jeg endte med at dyppe pizzaen i det der var tilbage, da jeg var færdig med fritterne. Ikke et kønt syn, men hold op hvor var det godt.

På The Social Room var folk lidt ældre, mad og drikke lidt bedre og omgivelserne lidt mere lækre end på de fleste andre Ladies’ Nights jeg har været til i Dubai. Det var også nice, at man fik 3 gedigne cocktails og ikke bare en gang billig, mousserende vin. I løbet af aftenen blev der gradvist skruet op for musikken, men det blev aldrig så højt, at man ikke kunne føre en samtale. Jeg har ikke forstået hvorfor musikken på visse steder skal være så høj, at man skal råbe til hinanden og vågner med tinnitus dagen efter. Tak, Social Room, for ikke at være en af den slags steder.

En anden ting jeg ikke kunne undgå at bemærke var, hvor søde personalet var. Når man er til Ladies’ Night kan det nogen gange føles som om man er et nødvendigt onde, for der går 100 år før man får sine drinks, da personalet hellere vil betjene fuldt betalende gæster. På Social Room blev jeg budt hjerteligt velkommen og selv inden jeg bestilte mad og bare sad og nippede til mine gratis cocktails, kom personalet jævnligt forbi for at tjekke, at alt var i orden.

Det er altid spændende at høre, hvad (og hvem) ens single-venner fordriver tiden med, så næste gang jeg kiggede på klokken var den 23 og det var ved at være sengetid for dem uden jetlag. Social Room var et rigtig dejligt sted, og jeg glæder mig til snart at kigge forbi igen med mine veninder (undskyld Peter) til Ladies’ Night.


The Social Room, Intercontinental Dubai Marina, Dubai Marina, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.