fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Luciano’s – Pizza og pink dessert

Luciano's, italiensk restaurant i Dubai

På mine forældres sidste aften i Dubai, havde vi egentlig planlagt, at vi skulle spise på den kinesiske restaurant i vores bygning. Da mine forældre så menuen (og alle de eksotiske billeder), fik de dog hurtigt overbevist mig om, at det da ville være en meget bedre idé, at prøve den italienske restaurant Luciano’s, ovre på Habtoor Grand i stedet.

Her bagefter, kan jeg kun give dem ret, for på trods af, at Luciano’s ligger ved siden af en swimmingpool lige midt i et stort resort hotel, så viste det sig at være et rigtigt hyggeligt sted med god mad, og fremragende service.

Mine forældre fik hver sin fiskeret, og jeg fik en pizza med skinke. Pizzaen var helt ok, men fiskeretterne stjal lidt showet. De var rigtig flot anrettet, og efter mine forældres mening, blandt noget af det bedste, de har spist hernede.

Min far fik også lige bestilt sig en meget lyserød dessert, som tjenerne i første omgang var overbeviste om, var til mig. Jeg skal ikke kunne sige, om det var på grund af farven eller fordi at jeg lignede en, der kunne trænge til en kæmpestor lyserød macaron.  Vi fik dog dirigeret de lyserøde herligheder over til den rette ejermand, så jeg kunne få sat skeen i den dessert jeg havde bestilt: En lækker tiramisu serveret i cocktailglas.

Vi havde egentlig tænkt os at sidde udenfor ved poolen, men lige efter, at vi havde sat os begyndte det at regne(!). Det var første gang, at jeg oplevede regnvejr i Dubai, og for at det ikke skulle være løgn, fortsatte det med at dryppe det meste af natten og i de tidlige morgentimer. Helt surrealistisk, men så har jeg også oplevet det.

Læs mit blogindlæg om dengang det regnede rigtig meget i Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.