fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Lululemon og Le Pain Quotidien

Dubai Marina Blog

Jeg havde fødselsdag i går og selvom jeg stadigvæk var på New York-tid, vågnede jeg af uforklarlige årsager allerede kl. 10 til solskin og 25 grader, så vi gik over til Marina Mall og spiste morgenmad på Le Pain Quotidien.

Poul fik granola parfait og jeg fik havregrød med valnødder, men overvejede et øjeblik at bestille deres Eggs benedict, bare for at se, om Hollandaise-situationen har ændret sig (læs mere om det her).

Poul gav mig et gavekort til Lululemon, så efter morgenmaden gik jeg ind i butikken i Marina Mall og fik det omsat til yogatøj. Jeg tror ikke Lululemon er så kendt i Danmark, men i New York er det kæmpestort, og tager man til yoga i Equinox, vil man se at omkring 90%-100% af alle de andre har Lululemon-tøj på. Af princip havde jeg derfor lovet mig selv, at jeg aldrig skulle joine Lululemon-klanen, for selvom deres tøj er superfedt, så vil man jo ikke have noget, som alle andre har.

Dog havde Poul tilsyneladende tolket mine observationer som interesse, og han havde derfor besluttet sig for, at jeg selvfølgelig skulle have mine egne 150$-yogabukser, og med et gavekort, der ikke kunne byttes til kontanter, var der ikke noget valg, så nu er jeg en af dem. Der var desuden udsalg i butikken, så jeg fik nok Lululemon-tøj til aldrig nogensinde at behøve at trække i mit gamle Nike-tøj igen.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.