fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai Mall og Salt

Salt ved Dubai Mall

Denne weekend var jeg i Sverige for at fejre Rikkes fødselsdag. Festen var også en indflytningsfest, da Rikke og hendes kæreste lige er flyttet ind i det hus, de købte for nogle måneder siden, så det var en stor fest med 50 personer til middag.

I sidste uge kørte Poul og jeg derfor en tur forbi Dubai Mall for at købe en gave. Dubai Mall er jo verdens største shoppingcenter, så det burde vel ikke være så svært? Hmm. Efter at have travet rundt i 3 timer uden at have fundet noget som helst, var Poul ved at være godt hangry. Vi besluttede os derfor for at finde noget frokost, før det gik helt galt, og ved I hvad? Nede ved søen foran Burj Khalifa stod der en Salt Food Truck!

Food trucks har været det seneste nye i Dubai i et godt stykke tid, og alle restauranter med respekt for sig selv skulle pludselig også have en food truck. Ikke helt i ånd med det originale koncept og ærligt talt ret kikset. Salt er dog den ægte vare (så ægte som det bliver i Dubai), for de startede rent faktisk som food truck og deres burgere er super-gode.

Jeg har af og til kørt hele vejen ned til Kite Beach bare for at spise en af deres burgere. De smager lidt som de burgere man får på Shake Shack, så de er faktisk mere som sliders.  Man får 2 stk. for 30AED, hvilket er ret billigt efter Dubai-målestok. Dog så ville det være en skam at undlade at bestille deres cheese fries, og så kommer der lige 16AED oven i prisen.

Salt Food Trucken vil være nede ved Burj Khalifa frem til midten af december, men personalet fortalte, at de derefter regnede med at komme tilbage i januar på mere permanent basis. Synes måske også gode=t, at de kunne overveje at parkere en truck nede på JBR Beach.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.