fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai Marina: Hvor skal man bestille take-away?

Spinach mushroom and tomato omelette, IHOP Dubai home delivery
Omelet med spinat og champignon. Take-away fra IHOP

I Dubai anbefales alle at blive hjemme i så stor udstrækning som muligt, og de næste par uger er restauranterne lukket med undtagelse af take-away til levering. Jeg tænkte derfor, at jeg ville lave en liste over de steder, hvor jeg plejer at bestille mad fra i Dubai, samt hvad jeg plejer at bestille.

Jeg anvender for det meste Uber Eats, da jeg kan godt lide, at man kan følge med i hvor i processen man er ned til mindste detalje. Desuden er det praktisk at kunne give drikkepenge via appen i disse tider, samt at leveringen foregår uden personlig kontakt. Jeg har også tidligere brugt Zomato, som ofte har nogle rigtig gode tilbud, og mange af mine venner bruger Deliveroo. Restauranterne på min liste leverer alle sammen til Dubai Marina. Her er listen:

De bedste restauranter i Dubai for take-away til Dubai Marina

Har jeg misset noget? Send mig en besked.

Morgenmad

IHOP: Spinach Mushroom and Tomato Omelette (kommer med hollandaisesauce). Jeg er ikke så vild med deres amerikanske pandekager, men deres crepes (tynde pandekager) er virkelig gode.

Pizza

Fratelli la Bufala – Forholdsvis ny favorit som nu er min nr. 1 når der skal bestilles pizza. Ret dyre pizzaer, men de har kørt 2-for-1 et stykke tid på UberEats for udvalgte pizzaer, og det håber jeg de bliver ved med. Bedste pizzabunde: Hvis du kan lide ansjoser, så er deres Napoli Pizza (med kapers og ansjoser) lige noget for dig.

800 Pizza – Et sikkert kort i Dubai Marina: Margherita con Bufala (bøffelmozzarella og tomatsauce). Kan man lide pizzaer med hvid sauce, så er deres Classic Truffle Pizza også rigtig god.

Cucina Mia – Godt udvalg af pizza som af en eller anden grund ikke dukker op på Uber Eats lige nu. Går ud fra at det er en midlertidig fejl: Bresaola Rucola e Grana er den bedste.

Burgere

Bareburger – Godt udvalg af veganske burgere med Beyond Meat-bøffer. Plejer at bestille Duchesse med vegansk ost og portobello bacon.

ShakeShack: Deres ShackStack med panerede portobello-svampe og oksekødsbøf er den bedste.

Cheesecake Factory: Poul er stor fan af deres Glam Burger som han hævder er den bedste burger han nogensinde har smagt.

Libanesisk/Mellemøsten

Zaroob: Manakeesh Garlic Chicken Wrap.

Operation Falafel: OF Sliders Box med 12 mini-sliders (kan vælge mellem 3 slags)

Sushi

Sushi Art (den på JBR) – Jeg er ikke sikker på at de er på Uber Eats, men jeg mener de er på Zomato. Ikke de billigste, men heller ikke de dyreste, og deres sushi holder rigtig god standard (minder meget om Sticks & Sushi i Danmark): Jeg kan lide det meste på deres menu, men deres Salmon Ceviche og de Signature Rolls jeg hidtil har smagt, har alle været rigtig gode.

Thai

Cafe Isan – Bedste og billigste thairestaurant i mit nabolag. De er ikke på UberEats, men man kan bestille mad direkte fra deres website: Thai Iced Tea, Som Tum (papayasalat), Laab Gai (super-spicy, hvis man ikke siger fra), Yam Wun Sen (Glass noodle salad med skaldyr). De har også et gør-det-selv-kit så man kan lave sin egen som tum (papayasalat) derhjemme, men det bliver leveret uden opskrift, så har man også bestilt andre retter kan det være lidt svært at holde styr på hvad der er ingredienser til salaten, og hvad der er tilbehør til de andre retter.

Koreansk

Hyu – Den bedste af de koreanske restauranter som leverer til Dubai Marina: Kimbap (koreansk maki med grøntsager), Moolnaengmyun (kolde boghvedenudler i en lækker klar suppe) og Bibimbap (ris med æg og grøntsager).

Indisk

Zafran (den i Marina Mall): Paneer Makhani og masser af naan. De gange jeg har spist i restauranten har deres Garlic Naan været rigtig gode, men de har en lidt bitter smag når man bestiller dem som take-away, så jeg plejer at bestille butter naan i stedet.

Vegansk

Soul Santé – En af de eneste 100% veganske restauranter i Dubai Marina: Banana Protein Pancakes og Pulled Jackfruit Tacos

Desserter og kager

Magnolia Bakery: Banana pudding og cheese cake. Jeg bryder mig ikke om deres cupcakes, da jeg synes toppingen er alt for tung og smøragtig.

Dunkin, Tim Hortons and Krispy Kreme: Alle 3 steder er gode solide valg, hvis man har lyst til billige donuts. Hvis jeg var tvungen at vælge en, var det nok Krispy Kreme som ville være min nr. 1: Donuts med creme indeni (Boston Kreme og Bavarian Kreme) er de bedste.

Cheesecake Factory: Strawberry Cheesecake er dyr, men man får også et stort stykke.

Jeg opdaterer denne liste løbende. Sig til hvis jeg har overset din yndlingsrestaurant.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.