fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai Marina: Morgenmad på Fümé i Pier 7

Füme Dubai

//Jeg var inviteret til at spise på Fümé og betalte ikke selv for maden//

I fredags var Hanna og jeg inviteret til at kigge forbi Fümé i Pier 7 og smage deres nye morgenmadsmenu. Fümé er jo en af mine gamle favoritter, og da Poul og jeg boede i Al Majara (bygning tæt på Pier 7), spiste vi der flere gange om måneden. Jeg har også flere gange tidligere spist morgenmad på Fümé, så jeg kunne derfor ikke undgå at lægge mærke til, at der altså ikke var så meget nyt ved menuen, i hvert fald ikke i forhold til sidst jeg var der.

Tjeneren informerede os om, at mens retterne stadigvæk hedder det samme, har mange af dem gennemgået forskellige mindre justeringer. Derudover er Fümé nu også kommet med i klubben der serverer Smashed Avocado, som nu for tiden jo nærmest er blevet et obligatorisk indslag på alle morgenmadsrestauranter med respekt for sig selv.

Jeg bestilte deres Lotuspandekager, som jeg tidligere havde smagt, så jeg vidste hvad jeg fik (de er superlækre!). Jeg havde dog glemt at portionerne er så store, at jeg sagtens kunne have klaret mig med en halv portion.

Hanna bestilte Organic Cheddar Eggs, som også så lækre ud, og K., Hannas mand, besluttede sig for at prøve den føromtalte Smashed Avo.

Hanna havde også sine børn med, og jeg tror tidligere jeg har nævnt, at de kan være ret vilde. Fümés store legeområde fungerede heldigvis udmærket som børneparkeringsplads, så mor, far og Mitzie Mee kunne spise forholdsvis uforstyrret.

Resten af weekenden barrikaderede jeg mig i vores lejlighed sammen med min MacBook. Jeg er så mega-meget bagud med bloggen at det er helt vildt! Har stadigvæk indlæg fra vores USA-tur sidste år, som jeg ikke har lagt op. For ikke at nævne alle de indlæg fra den gamle blog, som jeg endnu ikke har fået flyttet til min nye side. Derudover har jeg fået smag for at lave videoer, så jeg brugte selvfølgelig vores besøg hos Fümé til at øve mig. I kan se resultatet her:

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.