fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Dubai Marina – Udsigt fra The Torch

Udsigt fra The Torch i Dubai Marina

Og her gik jeg rundt og troede at Poul og jeg havde Dubai Marinas bedste udsigt. Det har vi så ikke, for det har Peter.

Poul og jeg havde længe snakket om at vi skulle besøge Peter, så i går inviterede vi endelig os selv, samt min mutantsmåkage over til kaffe. De af jer, som følger mig på Instagram ved, hvad jeg snakker om, med hensyn til småkagen, men her er den korte version. Jeg forsøgte at forvandle en opskrift på amerikanske vanilje-cookies til triple-chocolate-cookies i stedet, men i farten fik jeg rodet rundt i forholdet mellem smør, chokolade og mel, så da småkagerne kom ind i ovnen, flød de helt ud, og jeg endte med én stor, flad chokoladesmåkage. Den smagte dog meget godt, så jeg tror bare, at jeg tilsætter lidt mere mel næste gang, så burde den være der.

Jeg glemte min telefon med Peters nummer hjemme i lejligheden, og da vi kom frem til hans bygning, havde jeg også glemt hvilken lejlighed han boede i. Selvom Peter kun bor en kort gåtur fra os, så orkede hverken Poul eller jeg at gå tilbage, men heldigvis hjalp den flinke receptionist os med at lokalisere den rigtige Peter på den rigtige etage.

72 etager er forfærdeligt højt oppe, og på et tidspunkt overvejede jeg, om elevatoren bare ville fortsætte opad og gå i orbit omkring jorden, men den stoppede til sidst, og vi gik ud. Peter havde lavet kaffe, men jeg havde alt for travlt med at beundre den flotte udsigt fra hans altan.

På billederne kan man også se bygningen, som Poul og jeg bor i. Det er den runde til højre, og den ser ret lille ud. Man kan også se kysten ude til højre samt den store Sheikh Zayed Road, som løber gennem byen, til venstre. Er det ikke flot? Jeg optog en kort video, som I kan se her:

Min Dubai Blog

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.