fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Morgenmad på Bistro des Arts – Tillykke til mig!

Breakfast at Bistro des Arts Dubai Marina

I dag har jeg fødselsdag, så vi gik ud for at spise morgenmad på Bistro des Arts. Deres morgenmad er helt perfekt, lige fra kaffen med det bløde mælkeskum til granolaen, som jeg er overbevist om er hjemmelavet. Der er fransk musik på radioen, og der bliver snakket fransk ved bordene og blandt personalet, så man let glemmer, at man er i Dubai og ikke på en fortovscafe i Paris. Bistro des Arts er det bedste sted for morgenmad i Dubai Marina, og de har flere lækre morgenmadsmenuer at vælge imellem. Dog ville jeg ønske, at man kunne købe deres lækre brødkurv separat, og ikke kun som del af en menu (Le Riviera).

Et af højdepunkterne ved at have fødselsdag er alle de søde fødselsdagshilsner man får på Facebook. Jeg havde glemt min telefon, men da jeg kom hjem åbnede jeg Facebook med det samme. Dog var der ikke en eneste fødselsdagshilsen på min Facebook-væg! Jeg tænkte at jeg nok var blevet ramt af dårlig fødselsdagshilsen-karma, for jeg er selv ret dårlig til at huske at skrive tillykke, men så opdagede jeg, at jeg for et stykke tid siden var kommet til at ændre indstillingerne på Facebook, så ingen andre end mig selv kan skrive på min væg, ha ha. 

Læs min guide til den bedste morgenmad i Dubai Marina


Bistro des Arts, Dubai Marina, Dubai


Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.