fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Morgenmad på The Coffee Club

Coffee Club Dubai

// Vi var inviteret til morgenmad på The Coffee Club på Golden Mile, Palm Jumeirah, og vi betalte ikke selv for mad og drikke//

Det er sjovt hvordan Australien bare kan det der med caféer. Jeg tror tidligere jeg har nævnt at mange af mine yndlingscaféer i New York er ejet af australiere? Det samme gør sig gældende i Dubai, hvor det også er Aussies, der står bag alle sværvægterne.

The Coffee Club er særlig kendt for deres morgenmad, og det vi fik var også rigtig godt. Der var ingen Smashed Avocado på menuen, men i stedet kunne man bestille deres Poached Egg With Avocado som var et stykke smørristet brød med pocheret æg anrettet ovenpå et udstryg af guacamole. Det smagte udmærket, men personligt foretrækker jeg når avocadoen er ovenpå brødet og har lidt mere konsistens.

Vi bestilte også Eggs Benedict med røget laks. Jeg synes at laksen var lidt salt, men som Line påpegede, så gjorde det ikke så meget for lige netop denne ret. Derudover ved jeg hvor svært det er at opdrive god laks til rimelig pris i Dubai, så det var vel et udmærket kompromis.

Vi var alle 3 helt vilde med Baked Hot Pot, som var anrettet i et fint lille fad. Under ruccolasalaten på toppen gemte der sig den lækreste blanding af chorizo, æg og smeltet ost, og saucen var kraftig og krydret.

Kaffen på The Coffee Club var rigtig god, men jeg ville nu også være blevet overrasket, hvis det ikke var tilfældet, navnet taget i betragtning. Vi lagde ud med latte og cappuccino, og som dessert fik jeg deres Signature Iced Coffee med vaniljeis og flødeskum på toppen.

Både Line og Maria var imponerede over servicen, som var god på en meget dansk måde. I Dubai kan det ellers let blive meget omklamrende, og jeg har tit lyst til at bede folk træde et skridt tilbage og lade mig spise i fred. Jeg foretrækker et mere afslappet oplæg hvor personalet er tilgængeligt uden at sidde på skødet af en, og det mestrede man fint på The Coffee Club.

En sjov lille episode: Da jeg gik hen til en fra personalet for at melde min ankomst misforstod hun mig og troede at jeg skulle til jobinterview, så jeg blev vist hen til manageren, der var i gang med en anden samtale. Hvis jeg havde spillet med kunne det være jeg kunne have fået mig et barrista-job på The Coffee Club.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.