fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Mr. Miyagi’s på Media One – Pias fødselsdag og karaoke

Mr. Miyagi's, Media One, Dubai

Der er sket rigtig meget på Media One hotel. DEK on 8 er nu Coco (læs mit blogindlæg om Coco her), og Crab Tavern er blevet til en kitschy-cool asiatisk bar/restaurant ved navn Mr. Miyagi’s.

Det var her vi besluttede os for at fejre Pias fødselsdag, for deres Lady’s Boy Night om lørdagen med 3 retter mad og alt hvad man kan drikke i 2 timer, er jo ikke til at stå for. Efter vi var forbi, kan det dog være, at de har ændret i betingelserne, for vi kunne drikke rigtig meget:)

Vi bestilte pho, dynamite shrimp og papayasalat ved siden af de 3 retter, da vi ikke var sikre på, at vi ellers ville blive mætte. Det havde vi nu ikke behøvedes, for selvom forretterne måske mere havde karakter af snacks, så var hovedretterne ret generøse. Deres pho var dog rigtig god og kom i en skål på størrelse med en opvaskebalje. Dynamite shrimps går man heller aldrig galt i byen med, men papayasalaten var til gengæld lidt skuffende. Jeg savnede de små saltede rejer, som de bruger i Thailand for at give smag, og ingredienserne i dressingen var ikke helt afstemt og manglede fish sauce.

I slutningen af måltidet kom personalet ind med ice cream mochi til Pia og en fantastisk entusiastisk performance af en fødselsdagssang.

Senere på aftenen var der karaoke og efter et par cocktails besluttede vi, at vi da skulle synge Empire State of Mind. Jeg var JAY-Z og Shinae, Trine og Pia gav den på skift som Alicia Keys. Hvis I var på Mr. Miyagi’s sidste lordag kan jeg kun undskylde, hvis I stadigvæk har ondt i ørerne, men hold op hvor var det sjovt!


Mr. Miyagi’s, Media One Hotel, Media City, Dubai, tel: +971 (0)4 420 7489

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.