fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Natteliv i Dubai 2017: Her går jeg i byen

Cavalli Club i Dubai

Her er et lille udvalg af de steder, hvor jeg synes at det er bedst at gå i byen i Dubai lige nu. Jeg er ikke så meget for natklubber, så listen er domineret af barer, som bare er nice. I ved den slags steder, der har de ondeste cocktails, de sødeste bartendere og de sjoveste gæster. Nogle af dem har dresscode, men ellers er der ikke nogle krav til hverken udseende eller pengepung for at komme ind. For alle stederne gælder det, at de er allerbedst i weekenden, eller de aftener, hvor der er Ladies Night.

Cocktail kitchen (lukket)

Cocktail Kitchen mixer de mest fantastiske cocktails, og baren er uden tvivl min absolutte favorit i Dubai. Musikken er typisk retro-hits fra 90’erne og de tidlige 00’er og personalet er altid superflinke. Derudover er bardisken så lang, at det sjældent er et problem at finde et sted at sidde. Cocktails koster 55-60AED, hvilket er billigt efter Dubai-standarder. Nogle af dem serveres dog i meget små glas, så hvis man har tænkt sig at sidde og spytte i samme drink hele aftenen, skal man nok tjekke inden hvilken størrelse den cocktail man bestiller har.

> Læs mit blogindlæg om Cocktail kitchen

Ladies Night: Tirsdag

Societe Armada Bluebay Hotel B1, Cluster P, JLT,  Dubai, Tlf: +971 (0)568280727, Åbningstider: Søn-Tor: 17:00-2:00, Fre+Lør: 13:00-2:00


Reklame: Zomato har lige lanceret deres Zomato Gold medlemsskab hernede med 2-for-1 på drikkevarer (kun glas, ikke kander og flasker) på barer og restauranter over hele Dubai og Abu Dhabi. Hvis man skal på ferie i Dubai og har tænkt sig at gå i byen, er det derfor værd at overveje at købe et medlemsskab, for drinks er dyre i Dubai, og man skal ikke bruge appen mere end et par gange, før den er tjent ind.

Hvis I angiver koden MITZIE får I 20% rabat på Zomato Gold appen.

> Læs mere om Zomato Gold samt priser og vilkår her


NOLA

NOLA er egentlig mest en restaurant, men den store bar i midten af lokalet indbyder jo til at man bliver efter middagen og tager sig en drink eller 10. Nogle vil måske vælge helt at skippe maden, hvilket dog ville være synd, for NOLAs version af Southern Food er faktisk ganske glimrende. De har åbent helt til klokken 3, så man kan sagtens tilbringe en hel aften på NOLA. Der er ofte live-musik men volumen er sjældent højere, end at man sagtens kan føre en samtale. Er man heldig eller hurtig, napper man en af bordene udenfor. NOLA ligger i samme bygning som Cocktail Kitchen

Ladies Night: Tirsdag

NOLA Eatery & Social House, B1 Level, Armada Bluebay Hotel, Cluster P, JLT, Dubai, Tlf: +971(0)43998155, Åbningstider: 12:00  – 3:00

Societe (lukket)

Retro-natklub i Dubai Marina. Her spiller de alle de hits, du (måske) husker fra 80’erne og 90’erne. Atmosfæren er uprætentiøs, og folk er her for at have det sjovt. De fleste er også lidt ældre, så hvis man er i 30’erne ligesom mig, vil man føle sig som en fisk i vandet.

> Læs mit blogindlæg om Societe

Ladies Night: Tirsdag

Societe , Marina Byblos Hotel 1F, Dubai Marina, Tel: +971(0)506993191, Åbningstider: Tir-lør: 22:00-3:00, Lukket Søn+Man, Dress code: Kunne ikke finde noget officielt, men min venindes man kom ikke ind fordi han havde shorts på.

Atelier M

Atelier M er en fransk restaurant højst oppe i Pier 7, og inde i restauranten kan man tage en elevator den sidste etage op til loungebaren under åben himmel. Man har en skøn udsigt over Dubai Marina, så det er til at leve med at drinksne er lidt dyre og ikke rigtig noget at skrive hjem om. I hverdagene er stemningen på Atelier M dejligt afslappet, men i weekenden er baren mere som en natklub.

Ladies’ Night: Tirsdag

Atelier M Rooftop Lounge, Pier 7 7M Floor, Dubai Marina, Tlf: +971(0)44507766 Man, Ons, Lør og Søn: 18:00-2:00, Tir + Tor-Fre: 18:00-3am, Dress code: smart elegant

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.