fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Opening Party på Hotel Cartagena JW Marriott Marquis

Hotel Cartagena, JW Marriott Marquis, Dubai

För ett par veckor sedan var jag inbjuden till Hotel Cartagena Opening Party på JW Marriott Marquis. Hotel Cartagena är en latinamerikansk fusionsrestaurang/bar på 72:e våningen, så det säger sig självt att utsikten är ganska fantastisk där uppe. De har också gjort ett utmärkt jobb med att förvandla restaurangen till vad som verkar vara en vuxen version av Rainforest Cafe utan de vilda djuren (thank god!), och jag gillade verkligen stämningen.

Festen började med cocktails i baren på övervåningen. Jag tror att vi tog oss igenom det mesta av drinkmenyn innan det var dags att gå ner i restaurangen och äta middag. Först fick vi serverad ett urval av förrätter inklusive några ljuvligt goda krabba-empanadas. Krispiga på utsidan och fyllda med saftigt krabbakött.

Därefter följde en spot-on ceviche, ett par enorma grillade räkor och en skål med någon lila kräm och rå tonfisk. Jag har glömt vad den lila krämen var, och jag kunde inte hitta någon online-meny, men du kan se den på bilderna nedan. Vi var tvungna att gå innan huvudrättarna kom då vi båda hade andra planer senare på kvällen, men om du vill läsa mer om maten på Hotel Cartagena, vet jag att A to Za’atar har skrivit en omfattande recension av restaurangen.

Jag var på Hotel Cartagena tillsammans med Angela, som är en av mina nya Dubai-vänner. Hon kommer snart att flytta till Hong Kong, så jag vill verkligen passa på att se henne så mycket som möjligt, medan hon fortfarande är här. Hon är jätteduktig på att skriva, och hon har också en blogg, the.ac.discourse, som ni hittar här. Kanske kan ni hjälpa mig att övertyga henne att uppdatera oftare?

Hotel Cartagena, 72nd floor JW Marriott Marquis, Business Bay, Dubai, Tel: +971(0)45601799

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.