fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Morgenmad på Bistro des Arts

Bistro des Arts Dubai

En af de ting jeg elsker ved Dubai Marina er, at vi har så mange gode morgenmadsrestauranter indenfor gangafstand. Det er skønt bare at kunne trille ud af sengen og tage elevatoren direkte ned på den promenade, som løber langs marinaen. Poul vil altid prøve at overtale mig til at vi spiser på Café Bateel (fordi det er tæt på og han er sulten), mens jeg i stedet prøver at hive ham med på Bistro des Arts (fordi deres Eggs Benedict er kodyl). I dag vandt jeg, så vi tog på Bistro des Arts.

Bistro des Arts er en dejlig restaurant og et af de bedste steder at spise morgenmad (og frokost og aftensmad) i marinaen. Der er ikke så varmt hernede mere, så vi bad om et bord udenfor. Jeg fik en Eggs Royale (Eggs Benedict med røget laks) og Poul fik en omelet af æggehvider med spinat, og det smagte, som altid, fantastisk. Deres Pain Perdu (French toast) havde ændret sig lidt siden sidst, hvilket jeg nævnte for en af tjenerne, som fortalte, at det er fordi de har fået nyt brød. Den var dog stadigvæk rigtig god, så ingen indvendinger herfra.

Efter Bistro des Arts gik vi en runde i Marina Mall. Poul ville forbi Borders og kigge efter den nye Joe Wicks kogebog, men den havde de ikke. Derimod fandt jeg ret overraskende en kogebog fra min yndlingsrestaurant i Los Angeles, Gjelina. Det er en rigtig flot bog med masser af gode billeder og lokkende opskrifter, så den måtte jeg selvfølgelig have. Poul fandt sin Joe Wicks bog hos Virgin i stedet, så nu har vi masser af inspiration til næste uges madplan.

> Læs mere om Bistro des Arts


Bistro des Arts, Dubai Marina (next to The Address), Dubai, Tel: +971(0)4 55 11 576

>Besøg Bistro des Arts’ website

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.