fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Sean Connolly (LUKKET) – Østers og Cosmopolitans

Oysters at Sean Connolly, Dubai

Sean Connolly er lukket permanent

I torsdags mødtes jeg med Angela på Sean Connolly. Torsdag var jo Kvindernes Internationale Kampdag, og på Sean Connolly fejrede de dette med at byde alle af hunkøn på gratis østers og Cosmopolitans. Eftersom de var gratis troede jeg, at det ville være de små bitte østers, man plejer at få til happy hour, men det viste sig at være rigtig fine østers af den middelstore slags, som jeg foretrækker.

Jeg har tidligere været på Sean Connolly (også med Angela), og det er sådan et dejligt sted. Det er faktisk en sammensmeltning af flere restauranter og barer på toppen af Dubai Opera, og det er simpelthen så flot deroppe. Personalet er også supersøde, og da der var 5 minutter tilbage af den gratis østers/Cosmo-periode kom en af dem forbi vores bord og informerede os om, at han da lige havde bestilt en ekstra runde til os. Det er sgu god stil!

Vi delte også en kartoffelpizza med ansjoser og en portion softshell crab sliders fra den almindelige barmenu. Nogle gange kan kartoffelpizzaer være lidt kedelige, for kartoflerne smager jo ikke af så meget, men ansjoserne gjorde hele forskellen, og den tynde, sprøde bund gav yderligere pluspoints.

Jeg er ellers ikke så begejstret for soft shell crab, for jeg synes tit at soft shell’en ikke er blød men hård og sej, men de friturestegte krabber vi fik på Sean Connollys var næsten for gode til at dele.

På et af billederne nedenfor kan I se Angela og hendes Cult Gaia Ark Bag. Jeg er helt vild med den taske, og i Dubai er den overalt lige nu. Den dukkede selvfølgelig også op på Harvey Nichols SS18 Trunk Show, som jeg var inviteret til her forleden.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.