fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Mr. Boombastic – Shaggy på Cavalli Club

Shaggy på Cavalli Club i Dubai

Søster Trine er på besøg hernede, og der er vist ingen tvivl om at hun tager prisen for årets dårligst timede rejse. Ikke nok med at der er så varmt udenfor, at man sveder tran efter få minutter i solen; om nogle dage starter Ramadanen, som er muslimernes hellige måned.

Under Ramadanen holder de fleste restauranter lukket hele dagen, da mange muslimer faster hele dagen, og alle andre ikke må spise eller drikke offentligt.  Der skrues også ned for nattelivet på diskoteker og barer og folk samles i stedet for med venner og familie om de overdådige iftar-buffeter efter solnedgang.

I går var derfor sidste chance for at få luftet Trine inden Ramadanen, og den ville vi ikke lade gå til spilde. Efter lidt hurtig google-akrobatik fandt vi til vores store begejstring ud af, at Shaggy skulle optræde på Cavalli Club. Shaggy var jo fast inventar på de fleste Absolute Music CD’er i 90’erne og starten af 00’erne, så at se ham live ville være et nostalgitrip af dimensioner.

Cavalli Club i Dubai er supereksklusiv, og hvis man ikke er kendis, er der ingen garanti for at man bliver sluppet ind, selv hvis man er pige og har sit fineste tøj på. Vi besluttede os derfor for at tage tidligt af sted for at øge vores chancer, og det viste sig at være en god strategi, for da vi kom var der ingen kø og vi kom ind med det samme.

Shaggy gik først på kl. 2.00 men timerne inden brugte vi på at drikke Corona-øl og danse moderne. Vi var derfor helt klar til at skråle med, da de første toner af monsterhittet ”It wasn’t me” lød. Det blev efterfulgt af gamle kendinge i lind strøm inklusive Boombastic, In the summertime, Angel samt et sample fra Jay-Z’s Empire State of Mind, og vi glemte  alt om at vi var på posh natklub og sang og skabte os som om vi var til halbal i Taulov. Det var superfedt og Shaggy: You still got it!

Læs om da vi var på Ladies’ Night på Cavalli Club >>

Skal man besøge Dubai under Ramadanen?


Cavalli Club, Fairmont, Sheikh Zayed Road, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.