fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Shake Shack – Altid et hit

Shake Shack, The Beach JBR, Dubai

Lise og Michael var og hilste på i Dubai sidste weekend, og det var bare så hyggeligt. Poul og jeg har gået på flyveskole med Michael, og jeg kender Lise fra min tid som stewardesse, så de er nogle af vores ældste fælles venner. Hver gang jeg ser dem, forsøger jeg at overtale dem til at flytte til Dubai, men det er endnu ikke lykkedes.  De var der kun fra fredag til søndag, så det var ikke så meget vi nåede, men et besøg på Shake Shack blev det dog til.

Shake Shacks ostefritter er mega-nice, og deres burgere er helt perfekte. Jeg plejer at bestille deres Shack Burger, som er en old-school burger med bøf, ost, salat og tomat, men eftersom jeg prøver at skære ned på mit kødindtag, besluttede jeg mig for en ’Shroom Burger i stedet.  ’Shroomburgeren er en vegetarisk burger med en ”bøf” lavet af portobello-svampe, og den smager så godt, at man skal være inkarneret kødæder for at savne koen.

Fordelen (eller ulempen) ved at bo et sted hvor solen altid skinner er, at man i vinterhalvåret stort set har besøg non stop. Dengang vi boede i en toværelses lejlighed, var det næsten standard, at der lå en eller anden og flød på vores sofa i vintermånederne, men nu hvor vi bor i en 3-værelses er der slet ikke samme besvær forbundet med at have gæster. Når man bliver trætte af dem, kan man bare sende dem ind på deres værelse med besked på at lukke døren (he he). De fleste soveværelser i Dubai har desuden eget bad og toilet, så man behøver ikke engang frygte at nogen anden bruger ens tandbørste.

Derudover synes jeg også at Poul og jeg er blevet gode til at sortere i dem, vi vil have på besøg. Hvor vi i starten vel nærmest fungerede som gratis hotel, er vi i dag meget mere strikte med kun at have folk boende, som vi virkelig gider at være sammen med, og det gør jo det hele meget sjovere.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.