fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai Shopping – Hvad skal man købe i Dubai?

Hvad skal man købe i Dubai - Dubai Guide

Dubai er kendt som lidt af et shoppingparadis, men mange ting er faktisk billigere at købe derhjemme. Andre ting er derimod rigtig billige, så det gælder om at tænke sig om, når man skal ud at handle. Jeg har derfor sammenstillet en guide til nogle af de ting, jeg anbefaler mine gæster at købe med hjem hernede fra.

Tøj og sko

Tøj og sko fra internationale mærker er en af de ting, det sjældent kan betale sig at købe hernede (med mindre man handler kopivarer i Karama, hvilket jeg absolut ikke kan anbefale). Det eneste tidspunkt, hvor der er penge at spare på beklædningsgenstande er under Dubai Shopping Festival, som finder sted hvert år i januar, samt under sommerudsalget.

Kosmetik, parfume, hudpleje og hårpleje

Kosmetik er generelt samme pris som i Danmark eller en lille smule dyrere, men det kommer igen an på, hvilke mærker, man er ude efter. Til gengæld er udvalget enormt og man finder produkter, som aldrig kommer til Danmark.

Hårshampoo er rigtig billigt hernede, specielt de mærker, som man ellers kun kan få hos frisøren i Danmark. Mange supermarkeder fører nogle af de billigere salonmærker, men ellers kan man finde rigtig meget hos apotekerne hernede.

Når det gælder hudpleje og cremer, er det cirka samme pris som hjemme, men jeg har fundet ud af at Boots (apotekskæde) sælger Dermalogica rigtig billigt.

Parfume er ret dyrt i Dubai, og det er sjældent at de har de rigtig gode tilbud, som man ser hos Matas derhjemme. Hvis man vil have en lidt anderledes souvenir med hjem, kan man prøve en af de lokale duftolier, oud. Nogle af dem dufter ret kraftigt, så prøv før du køber.

Elektronik

Kameraer og elektronik er meget billigere end i Danmark, og det samme gælder diverse tilbehør såsom SD-kort og USB-stik.

Guld og ædelstene

Guld og ædelstene er noget billigere i Dubai end derhjemme, og hvis man ved hvad man vil have, og hvad det cirka burde koste, kan man gøre en god handel. De fleste turister ender i guldsouken ved Dubai Creek, men mange af os, der bor hernede mere eller mindre permanent, foretrækker Gold & Diamond Park på Sheikh Zayed Road. Begge steder kan man få smykker fremstillet efter eget design.

Tørklæder og sjaler:

I tekstilsouken (og i de fleste andre souks) kan man købe flotte tørklæder. Kvaliteten varierer dog meget, og selvom der står 100% silke på mærket, er der ofte tale om billig polyester fra Kina. Alt afhængig af ens forhandlingsevner, er de er dog tit ret billige, og det er fine gaver at have med hjem. Husk at forhandle om prisen, da udgangsprisen ofte vil være mange gange højere end hvad tørklæderne egentlig er værd.

Krydderier:

Køber man krydderier i spice-souk’en kan man tit spare mange penge. Der kan være lidt dødt i løbet af dagen, så spice-souken er bedst at besøge efter solnedgang. Man må være forberedt på at skulle forhandle benhårdt med sælgerne.

Dadler:

Dadlerne hernede er fantastisk lækre og af en kvalitet, som man sjældent finder i Danmark. De er store og smager næsten som flødekarameller, så selvom man ellers ikke bryder sig om dadler, kan jeg varmt anbefale, at man prøver at smage dem hernede. Det er også en god gave at købe med hjem som tak til dem, der har vandet potteplante eller hund mens man var væk.

Alkohol:

Taxfree shoppen i Dubais lufthavn er rigtig stor og der er tit gode tilbud på spiritus og cigaretter. Der er også to taxfree-butikker til højre og venstre lige efter bagagebåndene inden man passerer tolden, og eftersom man ikke som turist kan købe alkohol i butikkerne i Dubai er det her man skal handle, hvis man vil kunne nyde en flaske vin eller whisky på hotelværelset.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.