fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Soho Garden Launch Party og (ikke så ugly) Zaroob

Soho Garden Dubai

I går var jeg inviteret til Soho Garden’s åbningsfest ude ved Meydan Racecourse. Det er en kæmpestor udendørs natklub bestående af flere individuelle barer og loungeområder samt en pool. Den del, der er åben nu er kun første fase, og når alt er færdigt engang i løbet af 2018 vil der være endnu flere barer og restauranter derude, samt en filial af Drai’s, som nogle af jer sikkert kender fra Las Vegas.

Vi ankom lidt sent og check-in var ret kaotisk, men da vi først var inde, havde vi en rigtig sjov aften. Soho Garden minder faktisk meget om de store natklubber i Las Vegas, men barerne havde mere særpræg og egne temaer. Jeg kunne bedst lide Negroni og Glasshouse, så hvis jeg kommer derud igen, er det nok de to steder, jeg ville kigge forbi først. Roger Sanchez var gæste-dj den aften, og han spillede et lækkert mix af hits og remixes, som alt sammen yderligere forstærkede den førnævnte Vegas-vibe.

På vej hjem stoppede vi ved Zaroob, som er en arabisk street-food-kæde. De har åbent 24 timer i døgnet, og de har den bedste Garlic Chicken Wrapped Man’oushe. Lov mig at bestille den, hvis I kommer forbi.

På billederne nedenfor kan I se, at der også står et eller andet over ”Zaroob” på logoet. Jeg har altid syntes, at det så ud som om der stod ”Ugly/Ugli Zaroob”, så jeg tog endelig mod til mig og spurgte en ung fyr fra personalet, hvad navnet egentlig var. Det var vist ikke første gang han havde fået det spørgsmål, for han grinede og sagde at ”Alle tror vi hedder Ugly Zaroob, men det gør vi altså ikke. Der står bare Zaroob på arabisk!”. Aha…mysteriet er løst!

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.