fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Splendido på Ritz-Carlton – Italiensk mat med koreanerna

Pasta at Splendido, the Ritz-Carlton Dubai

När jag träffas med Pia och Peter brukar det vara på en av Dubais många koreanska restauranger, men den här gången fick jag välja, och jag var sugen på pasta. Jag föreslog därför att vi gick och åt på Splendido, som är en riktigt trevlig italiensk restaurang på Ritz Carlton JBR.

Pizza- och pastarätter på Splendido är riktigt bra, och de har ett Aperitivo-erbjudande mellan 17:30 och 19:00 som inkluderar en cocktail och snacks för endast 55AED. Vi anlände precis i tid för Aperitivo så vi hade Aperitivo-snacks till förrätt och pasta till huvudrätt. Till dessert delade Pia och jag på en osttallrik, vilket jag såklart ångrade, när jag fick se den tiramisu som Peter hade beställt. Som tur var orkade han bara äta upp halva, så jag fick smaka på resten:)

Det var roligt att träffa Pia och Peter och prata om allt spännande som händer nu för tiden. Pia och jag har pratat om ett projekt vi vill göra tillsammans, men den här månaden är jag upptagen med min online shop och kvinnorna i Kambodja, så det blir nog inte förrän senare i höst, att vi kan börja jobba på vår idé.

Det är alltid inspirerande att umgås med människor som vågar drömma stort, och Peter och Pia är båda av den typen. Att umgås med dem är som att svälja ett gigantiskt vitaminpiller och jag känner mig alltid inspirerad och motiverad efteråt.

Splendido, The Ritz-Carlton, The Walk JBR, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.