fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: The Rib Room og Jumeirah Restaurant Week

The Rib Room, Emirates Towers, Dubai

Det er Jumeirah Restaurant Week denne uge og der er således enestående muligheder for at spise rigtig godt for en slik. Poul og jeg har dog været lidt langsomme i optrækket, og først i går tog vi os sammen og bestilte bord. Valget faldt på The Rib Room, som er en steakrestaurant i Emirates Towers.

Jeg har tidligere haft et godt øje til The Rib Room, men forskellige faktorer har gjort, at jeg aldrig har haft lejlighed til at stifte nærmere bekendtskab med restauranten. Da jeg så, at deres Restaurant Week-menu bød på oksemørbrad og crème brulée, var der derfor ingen tvivl: Vi måtte se nærmere på løjerne.

Visse steakrestauranter bliver tit lidt for Jensens Bøfhusagtige med balloner over det hele og farver og softice til børnene. Gode steaks er dyre, og følelsen af at sidde midt i en børnehave er ikke specielt befordrende for smagsoplevelsen, så de steder plejer jeg at undgå.

Andre restauranter falder ofte i den anden grøft og oser så meget testosteron, at man næsten gror et lille skæg i løbet af en måltid, og det kan til tider blive så machoagtigt, at man bliver helt nervøs for, at man selv bliver sendt ud for at kværke ham Aberdeen Angus.

The Rib Room så også ret maskulin ud, hvilket er en naturlig konsekvens, når man vælger at indrette med koskind og mørkt læder. Dog var restauranten samtidig elegant og luftig og akustikken var sådan at man sagtens kunne føre en samtale uden at måtte råbe til hinanden, men også uden at føle, at alle andre gæster i restauranten lyttede med.

Jeg fik en lækker terrine med andelever og røget and til forret, New Zealandsk oksemørbrad til hovedret og crème brulée til dessert. Maden smagte fantastisk og portionerne var lige tilpas store til, at vi efter sidste mundfuld ikke følte vi kunne få en bid mere ned. Inden vi gik fik vi to små pakker med muffins til at tage med. Et billigt trick? Ja, men det virker.

Under Restaurant Week i Dubai har jeg også prøvet Pai Thai og Al Hambra, som er to gode restauranter i Madinat Jumeirah.


The Rib Room, Ground floor, Jumeirah Emirates Towers, Sheikh Zayed Road, DIFC – Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.