fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Tillykke med fødselsdagen El Sur

El Sur, Dubai

I går aftes var Poul og jeg inviteret til 1-års fødselsdag. Lyder det kedeligt? Det var det bestemt ikke, for ”fødselsdagsbarnet” var nemlig den spanske restaurant El Sur på Westin. I stedet for lagkage og boller blev der serveret spanske tapas, og sodavand og varm kakao var skiftet ud med sangria og kolde øl. Det var en aften fyldt med god mad, gode drinks og godt selskab, og det er uden tvivl den bedste 1-års fødselsdag, jeg længe har været til.

El Sur ligger i de lokaler, hvor baren Senyar tidligere lå , og bar-følelsen sidder stadigvæk i væggene, men det er et hyggeligt sted, og den udendørs terrasse har udsigt til havet samt en skøn aftenbrise.

Heldigvis kom vi tidligt nok til at kunne sikre os et af de udendørs borde, og så var det tid til at kigge nærmere på maden.

Jeg stilede direkte mod serrano-baren og fyldte min tallerken med spansk skinke og pølse. Den håndskårne serrano var ret fantastisk, så jeg spurgte kokken, hvordan det kunne være, at den smagte så meget bedre end den maskinskårne version fra samme skinke. Han svarede, at maskinen nogle gange kunne være lidt for hård ved kødet og ødelægge strukturen og dermed smagen, hvilket jo egentlig virkede meget logisk.

Da dette var en specialevent, er jeg ikke sikker på, om den mad, de serverede, er den samme, som det, man finder på menuen til hverdag, men udover serranoen, håber jeg, at den lækre ceviche på en bund af guacamole figurerer i El Sur’s sædvanlige repertoire. Den smagte nemlig enormt godt, og jeg tror, jeg fik hapset 10 til mig i løbet af aftenen. Hvad kan man sige? Jeg er madblogger. Jeg spiser mad:)

Tillykke med fødselsdagen El Sur.

En anden god spansk restaurant i Dubai er Seville’s, som I kan læse om her >>


El Sur, The Westin Mina Seyahi, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.