fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Vegansk mad til døren fra Soul Santé

Så er jeg kommet godt i gang med Soul Santés måltidsplan, og hver morgen kl. 9 får jeg leveret dagens 3 veganske måltider lige til døren. I hverdagene plejer jeg ellers bare at spise yoghurt med müesli, men med måltidsplanen får jeg alle mulige lækre morgenmadsretter, som jeg aldrig ville orke at lave selv. På førstedagen stod den på pandekager med banan og kokos, og i morges fik jeg avocadotoast på friskbagt brød. Til frokost spiste jeg en jackfruit taco (samme slags som jeg smagte i restauranten i sidste uge) sammen med halvdelen af salaten med grillede ferskener, og den anden halvdel samt den sidste taco blev gemt til aftensmad i aften.

Jeg er allerede helt vild med konceptet med at få leveret alle dagens måltider til døren, for det er skønt ikke at skulle tænke på, hvad man skal lave til aftensmad. Selvom jeg ellers godt kan lide at lave mad, så synes jeg ofte at det kniber med tiden. Det er også svært at undgå madspild, når man kun er 1-2 personer i husholdningen og gerne vil spise varieret og sund mad med friske grøntsager og krydderurter.

Jeg roder desuden rigtig meget, når jeg selv laver mad, og det tager derfor let en time eller mere for mig at lave ordentlig aftensmad inklusive oprydning. Dertil kommer den tid jeg bruger på at handle ind og finde opskrifter, men nu når jeg får leveret maden hjem har jeg et par ekstra timer til rådighed hver dag, hvilket er det jeg synes er allerbedst med ordningen.

Jeg har foreløbigt bestilt måltidsplanen fra Soul Santé i 5 dage, og til 100 AED om dagen er det en af de billigste veganske måltidsplaner i Dubai. Dog tænker jeg, at man måske bliver træt af at få leveret mad fra det samme sted i længden, så jeg har også været inde at kigge på KCals vegetariske måltidsplan og overvejer at bestille hver anden uge fra dem som variation. En ting er i hvert fald sikker: Det her med måltidsplaner og mad leveret lige til døren er kommet for at blive hjemme hos os.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.