fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Welli and Wine på Verve

Welli and Wine Nigth at Verve, Dubai

Jeg var inviteret til at prøve Welli & Wine og jeg betalte ikke selv for mad og drikke

Welli & Wine Night (vin og Beef Wellington) er et nyt koncept på Verve, og tilbuddet, som inkluderer en flaske vin samt Beef Welington for 2 personer kommer til at være et fast tema hver lørdag fra oktober.

Det tager tid at lave en Beef Wellington, så mens vi ventede, fik vi servere tun med lime og jalapeno samt en virkelig lækker wagyu carpaccio. Det var den perfekte optakt til det store øjeblik, hvor den flotte gyldne Beef Wellington blev bragt over til vores bord.

Hvis I har set MasterChef ved I, at Beef Wellington er en svær ret at lave, så vi kiggede begge to spændt med, da tjeneren skar den indbagte bøf over. Pheww! Den var heldigvis skønt rosa indeni, medium rare, præcis som vi havde bestilt.

Jeg tror ikke helt det fremgår på billederne hvor stor den Beef Wellington egentlig var, men vi havnede i det sædvanlige dilemma om hvorvidt man skal spise op med risiko for at der ikke er plads til dessert (oh skræk), eller levne og lade god mad gå til spilde. På forunderlig vis lykkedes det os dog både at fortære hele bøffen og klemme en Rhubarb Crumble, der smagte som min mors gør på en god dag, ned. Haps!

Under middagen optrådte jazz- og swingsangeren Michael Antoniou med Dean Martin og Frank Sinatra-klassikere, og musikken og restauranten klædte hinanden rigtig godt og resulterede i en ret voksen, yderst stilfuld, atmosfære, som man sjældent ser i Dubai. Skønt sted for en date-night.

Verve Bar and Brasserie, Grand Plaza Mövenpick, Media City, Dubai

 

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.