fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Zomato Gold Party på Kempinski Palm Jumeirah

Kempinski Dubai

I sidste uge var jeg inviteret til Zomato Gold fest på Kempinski ude på palmen. Det er efterhånden ved at være lang tid siden, at jeg har været til bloggervents, men det var begyndt at blive lidt trivielt, og jeg har ikke rigtigt haft lyst. Dog plejer Zomato at holde nogle rigtig gode fester, så denne gang sagde jeg ja, og tog for en sikkerheds skyld Shinae med mig som min +1.  

Anledningen til festen var lanceringen af den nye Zomato Gold app, men derudover fylder Kempinski-hotellerne 120 år i år, så det blev også fejret, og vi blev budt på særlige 120 cocktails og fødselsdagsmacarons.

Vi havde faktisk bare tænkt, at vi skulle kigge hurtigt forbi, men vi endte med at blive der aftenen ud. Jeg mødte flere Dubai-bloggere som jeg ikke har set i længe, og vi havde en rigtig hyggelig aften. Jeg fik også lokket Shinae til at stille op i beer pong konkurrencen men desværre røg hun ud i første runde. Jeg tror ham hun var oppe imod havde smugtrænet, for han var rigtig skarp og fejede alle modstandere af banen. Her er en video fra festen:

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.