fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Færøerne: God jul fra Tórshavn

Jul i Tórshavn

I år var første gang jeg fejrede jul på Færøerne og sikke en jul det blev. Vejret har været rigtigt dårligt, lige siden vi kom herop, men dagen inden jul var det særligt slemt med vindstyrke op til 75m/s. Elektriciteten røg da også et par timer i løbet af lillejuleaften, så vi sad i stearinlysets skær og hørte nyhederne på den batteridrevne radio.Juleaften passerede orkanens øje over øerne, hvilket betød en relativt fredelig aften uden for meget bulder og brag. Vi spiste and og gås og brune kartofler, så der var ikke meget forskel i forhold til, hvordan jeg plejer at fejre jul. Der var selvfølgelig også risalamande med kirsebærsovs og mandelgave, som Pouls bror vandt.

Jeg er blevet godt og grundigt forkølet, så jeg har tilbragt meget af tiden under det lækre tæppe jeg fik i julegave. Min forkølelsesstrategi er altid at prøve at sove det væk, og mens det går godt nok med søvnen, så er forkølelsen meget vedholdende, og jeg har stadigvæk hovedet fuld af snot.

I dag er det blæst op igen, og vi havde nogle timer her til aftes uden strøm. Nu virker det dog som om, at det er stilnet lidt af, men efter sigende skulle stormen fortsætte de næste mange dage.

For at få en idé om, hvor slemt det er, kan I se filmen nedenfor af færgen, som sejler mellem Tórshavn og Nólsoy. Som I kan se gynger det rigtig meget, og filmen er endda optaget da stormen ikke var så slem. Færgen kom sikkert i havn, og tog endda en runde til, før sejladsen blev indstillet på grund af vejret. I dag er der ingen færger der sejler.

Læs om vores nytårsaften, som vi også endte med at tilbringe i Tórshavn

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.