fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Færøerne: Katrina Christiansen – Ud at spise i Tórshavn

Færøerne er de seneste år for alvor begyndt at markere sig som foodie-rejsemål. Koks fik jo 2 Michelinstjerner i 2019 og tiltrækker helt sikkert en stor del foodie-turister, men der efterhånden også et rigtig godt udvalg af restauranter inde i Tórshavn, specielt i den gamle del af byen. Jeg har tidligere spist på Áarstova og Barbara, og forleden var det så tid til at prøve Katrina Christiansen. Katrina Christiansen er en af restauranterne på Hotel Hafnia. De serverer færøske tapas og man sammensætter selv sin menu ud fra hvad der lokker mest.

Jeg forhørte mig hos personalet, og de anbefalede at jeg bestilte 4-5 retter, hvis jeg ville have hvad der svarede til et helt måltid. Jeg havde dog spist godt til frokost, så jeg bestilte deres fiskeplatte, som den dag bestod af jomfruhummer-panna cotta, stenbiderrogn og færøsk laks serveret med lækkert friskbagt brød og sprødt fiskeskind. Jeg havde så travlt med at få skrabet stenbiderogn fra tallerkenen og op i munden, at jeg til at starte med slet ikke opdagede at det var fiskeskind jeg sad og tyggede i:)

Jeg bestiller altid fisk og skaldyr på Færøerne, for alt hvad de trækker op fra havet smager fantastisk. Tórshavn er ikke en billig by at gå ud at spise i, men fiskeplatten på Katrina Christiansen til 225kr synes jeg var virkelig god til prisen. Til dessert fik jeg en dessert med rabarberskum og marengs. Den smagte skam fint, men til 85kr for en ikke så stor portion var den vist også betalt, som vi siger på jysk. Jeg håber de ville overveje enten at smide lidt mere af det lækre rabarberskum i skålen, eller måske endda lave en dessert-platte i linje med restaurantens tapastema, så man kunne smage flere forskellige desserter?

Katrina Christiansen, Bringsnagøta 6, Tórshavn, Færøerne

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.