fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Farm to Table – Sundt og grønt i Phnom Penh

Farm to Table Restaurant in Phnom Penh, Cambodia

Farm to Table er en af de restauranter i Phnom Penh som jeg virkelig godt kan lide. De har en lille have, hvor de selv dyrker grøntsager, men ellers kommer deres råvarer fra lokale farmere, og menuen varierer med sæsonen.

Forleden var vi 4 piger, som havde aftalt at mødes og spise aftensmad på Farm To Table, men vi havde alle sammen enten pågående eller nyligt overstået madforgiftning, så vi besluttede os for at aflyse og finde en anden dag.

I går havde to af os restitueret tilstrækkeligt til at forsøge igen, så vi aftalte at mødes til iste kl. 19:30. Jeg havde dog fået appetitten igen, så jeg endte med at bestille deres jackfruit sandwich samt en portion sweet potato skins. Sandwichen var rigtig god og brødet var uden tvivl hjemmebagt, men deres sweet potato skins var mere som kartoffelmos og ikke lige mig. Jeg fortrød lidt, at jeg ikke havde bestilt deres Green Bowl, som jeg fik til frokost for en uges tid siden, og som I kan se billeder af i dette indlæg.

I haven hos Farm to Table er der et par jackfruittræer med frugt. Jeg havde godt bemærket de store træer, da jeg var der sidst, men eftersom jeg aldrig tidligere havde set et jackfruit træ, så troede jeg bare at frugterne var hængt op til pynt, for det ser ud som om de hænger fra træet i en snor, synes I ikke?

Mange mennesker forveksler jackfruit med den ildelugtende durianfrugt, for begge frugter har pigge og kødet kan godt se ret ens ud. Dog er jackfruit sød og velsmagende mens durianfrugten efter min mening mest smager (og lugter) som gammel ost.

Farm to Table, #16 Street 360, BKK 1, Phnom Penh

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.