fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: Fashion Show og California Pizza Kitchen

Fashion Show mall, Las Vegas

Forleden var vi i Fashion Show Mall, som er et lækkert nyt shoppingcenter på The Strip. Der er over 250 butikker i centret, som selvfølgelig også har sin egen Macy’s (turistfavorit, som minder lidt om Magasin). 

Fashion Show er et af verdens største shopping-centre og et af de bedste steder at shoppe i Las Vegas. Shoppingcentret ligger ret langt nord på The Strip, lige overfor Wynn og Encore, og i gangafstand fra The Palazzo, hvor vi bor. I modsætning til mange andre af Vegas kendte shopping-centre, er Fashion Show ikke tilknyttet noget kasino.
Der sker altid en hel masse i butikkerne, og i weekenderne er der modeopvisninger hele dagen. Der er mange gode spisesteder, og man kan sagtens bruge en dag eller to i de mange butikker.

Efter at have luret i butikkerne hele formiddagen, var det tid til en lille snack, så vi gik ind på California Pizza Kitchen. Vi havde dog glemt, at begrebet ”lille” ikke findes i USA, når det kommer til mad, så selv med den bedste vilje, kunne vi ikke spise alt det mad, vi havde bestilt, men godt var det.

I Fashion Mall må du ikke misse:

Macy’s

Fashion Show Mall har en kæmpestor Macy’s, og jeg finder altid et eller andet på udsalg. Hvis man ikke bor i USA, kan man smutte forbi Visitor Center og hente et International Savings Card, som giver 10% ekstra i rabat (husk dit pas).

Forever21

Kæde med billigt og smart tøj lidt ligesom H&M.

Michael Kors

Her køber du din Jet Set Saffiano Tote. Michael Kors er meget billigere i USA end i Skandinavien.

Henri Bendel

Fine smykker og accessories til rimelige priser.

• Bussen The Deuce stopper lige udenfor Fashion Show Mall.


Fashion Show, 3200 Las Vegas Blvd S, Las Vegas

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.