fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Filur – Hvor er dit ansigt?

Filur-is

Min søster Trine elsker Filur, så jeg plejer altid at sørge for, at der er fyldt op med Filur-is i fryseren, når hun kommer på besøg.

Filur er jo ren nostalgi, så selvom den lille ispind er totalt over-priced, og faktisk ikke rigtig smager af noget, så vil den altid have en fast fanskare i min familie. Da jeg var barn, synes jeg at mindes, at Filur-isen havde et tydeligt, smilende ansigt. Det kan godt være, at det bare er mig, som havde en livlig fantasi, men der er vist ingen tvivl om, at Filur-isene er blevet grimmere med årene. Prøv engang at se dem på mine billeder. Det er lige før man kan bruge dem til at skræmme små børn med!

Højdepunktet er derfor, når man en sjælden gang får en Filur-is, der rent faktisk har noget, der ligner øjne, næse og mund, og ikke bare nogle udtværede røde klatter. Hvad skal jeg sige? Små hjerner, små fornøjelser..

Min blog om København

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.