fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Fort Lauderdale: Ud at flyve i Florida

Da jeg var med Poul på layover i Fort Lauderdale lejede vi en lille Cessna og tog på sightseeing langs Floridas kyst. Ingen af os har gyldigt certifikat til at flyve små propelfly, så vi måtte også have en instruktør med, og det viste sig at være en rigtig god idé. Så havde vi nemlig hænderne fri til at tage billeder og video af den flotte tur.

Vi startede ud med at flyve langs kysten parallelt med Las Olas Boulevard, og jeg fik vinket til skønne Ritz-Carlton, som jeg boede på sidst jeg var i Fort Lauderdale. Derefter gik turen videre sydpå til Miami, hvor vi fløj forbi Fisher Island og South Beach. Jeg har kun været i Miami 2 gange tidligere, og begge gange var ret korte besøg, men det er en by, som jeg rigtig gerne vil lære bedre at kende. Kombinationen af storby og strandliv er jo helt perfekt, og så har de også Joe’s Stone Crab, hvor jeg sagtens kunne spise hver eneste dag.

Vi fløj helt ned syd for Miami og var nede at snitte det nordligste af Florida Keys, før vi vendte næsen hjemad igen. Der er virkelig skønt i Florida, og jeg har for længe siden besluttet mig for at jeg vil bo i Fort Lauderdale, når jeg bliver gammel. Poul er mere til de schweiziske alper, så når den tid kommer, bliver vi et par pendlende pensionister:)

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.