fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Fredericia: Østerstrand og de gode gamle dage

Østerstrand, Fredericia//Dette blogindlæg er fra min gamle blog//

Poul kom til Danmark i går, og den næste uge skal vi være hos mine forældre i Jylland. I dag tog vi med min mor og min søster Trine ind til Østerstrand ved Fredericia og gik en kort tur langs vandkanten. Når det er godt vejr om sommeren, er stranden fyldt med mennesker, men på denne tid af året var der helt øde.

Stranden ligger lige for enden af en af de store gader i byen, og da jeg gik i gymnasiet, var det her man tog ned, når solen skinnede. Aftenen inden jeg blev student, indgik jeg et dumt væddemål med en klassekammerat. Jeg kan ikke rigtig huske hvad det drejede sig om, men jeg tabte og skulle derfor springe i vandet fra enden af badebroen ved solopgang. Det var en både kold og våd oplevelse, og en væsentlig bidragende faktor til, at jeg ser ud som en hængt kat på de fleste af billederne fra dimissionen.

Fredericia er den by jeg er vokset op i, og selvom jeg ikke kunne forestille mig at bo her permanent, nyder jeg altid at komme tilbage på besøg. For mig er byen lidt som en gammel ven. Man ved egentlig godt, at man er vokset fra hinanden og ikke længere har så meget til fælles, men man nyder stadigvæk hinandens selskab, da det bringer minder frem om lykkelige svundne tider.

 

 

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.