fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Frokost på Omnia Blue (LUKKET) – Dubai Restauranter

Omnia Blue, Dubai

Update: Omnia Blue er lukket

En gang om ugen har vi en dame, som kommer og gør rent i vores lejlighed i Dubai. Poul og jeg bryder os ikke om at være hjemme, når hun er der, da vi ikke vil have at hun skal føle, at vi overvåger hende, så vi plejer at køre ud at spise frokost og handle ind.

Jeg har været nysgerrig efter at prøve Silvena Rowes restauranter, lige siden jeg smagte hendes fantastiske raw hindbær-cheesecake til BBC Good Food Show i Dubai sidste år, så Poul og jeg besluttede os for at køre ned til hendes restaurant Omnia Gourmet i Jumeirah Fishing Harbour. Da vi ankom, syntes vi dog begge to, at de lyse blå farver i søsterrestauranten Omnia Blue så mere lokkende ud, så vi bad om et bord der i stedet. De to restauranter ligger side om side, og jeg kunne mindes at have læst, at man kan bestille fra begge restauranters menuer. De menukort vi fik var dog begge to fra Omnia Gourmet, så jeg er ikke sikker på hvorvidt der eksisterer en separat Omnia Blue menu?

Bortset fra Poul og jeg var restauranten helt tom, men heldigvis påvirkede det hverken mad eller service. Det værste er, når man spiser i en tom restaurant, og personalet kredser rundt om ens bord som sultne gribbe omkring et kadaver, klar til at slå til og fjerne tallerkenen lige så snart man har lagt kniv og gaffel fra sig. På Omnia Blue var der kun en tjener, som tog sig af os, og han havde en beundringsværdig evne til at forsvinde, når vi ikke havde brug for ham, så vi følte på intet tidspunkt, at vi blev åndet i nakken.

Poul fik en portion kofta (en mellemøstlig version af frikadeller) med lokalt opdrættet kylling, harissa (en chilipasta fra mellemøsten) og sweet potato-mos, og det var en både saftig og velsmagende ret. Min Emirati Lobster Slider var mikroskopisk og nok tænkt som en forret, men jeg ville være sikker på at have plads nok til dessert. Silvena Rowe er berømt for sine sukkerfrie raw-desserter, og jeg troede, at jeg havde bestilt den raw raspberry cheesecake, som jeg har gået og drømt om, siden jeg smagte den på BBC Good Food Show sidste år. Dog viste det sig, at den cheesecake, som jeg havde bestilt var en bagt cheesecake, som godt nok var sukkerfri og glutenfri, men ikke fri for mejeriprodukter. Den smagte dog dejligt, så jeg brugte ikke særlig lang tid på at ærgre mig.

Min Dubai Blog

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.