fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Glædelig jul fra Dubai

Danish Christmas in Dubai

Så er vi snart igennem juledagene og kan forhåbentlig slappe af et par dagen inden nytårsaften skal fejres. Jeg holdt jul i Dubai sammen med Poul, og vi lavede en traditionel dansk julemiddag med andesteg, Waldorfsalat, brune kartofler og selvfølgelig risalamande til dessert.

Min mor laver verdens bedste andesteg, så jeg havde et par tips med i bagagen fra Danmark: Når det gælder andesteg, afhænger succesen af tålmodighed og planlægning. Hvis anden er frossen, skal den tages op i god tid, så den er tøet op inden den steges i ovnen i lang tid ved lav varme. Ovnen skal helst ikke være varmere end 125°C, bortset fra de sidste 20 minutter, hvor man vender anden med brystet opad og skruer op for varmen så skindet bliver sprødt.

Poul og jeg har levet vegetarisk det meste af december måned, så det var virkelig underligt at stå og rode rundt med et dødt dyr igen, og jeg må indrømme at det føltes ret ulækkert at pille indvolde ud af anden og gøre den klar til ovnen. Jeg havde dog ingen problemer med at spise anden senere, for andestegen blev virkelig god, og and eller gås er så integreret en del af min forestilling om en rigtig jul, at jeg tror der går lang tid, før jeg er parat til helt at droppe den del af julemiddagen. Derimod er jeg fast besluttet på at spise mindre kød (og ænder) i året som kommer, og hvis ordet ikke havde så negativ en klang, så ville jeg nok beskrive mig selv som flexitarian og lade mindsket kødindtag blive mit nytårsforsæt for 2020. På tale om nytårsforsæt, så fandt jeg et rigtig gammelt blogindlæg med mine nytårsforsæt for 2013, som blandt andet inkluderer at blive klippet og at stoppe med at gå med cyckelhjelm indendørs..

Hvad er jeres nytårsforsæt?

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.