fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Godmorgen Amsterdam – Metropolitain og lidt shopping

Metropolitain, café i Amsterdam

Sidste dag i Amsterdam stod vi tidligt op og gik en tur rundt i byen. Vi havde planlagt at besøge Anne Franks Hus, men køen udenfor var så lang, at den idé hurtigt blev droppet igen. I stedet spiste vi morgenmad på Metropolitain, som er en hyggelig lille café i De Wallen-området.

Det bedste med at rejse med Poul er, at vi kan dele vores mad og dermed smage mere. Denne gang bestilte vi pandekager og Eggs Benedict, så der både var lidt til den søde og den Hollandaise-glade tand.

Pandekagerne så superlækre ud, så de måtte selvfølgelig på Instagram, men vores Eggs Benedict var også helt ok, og der var rigeligt med laks til.

Efter Metropolitain besluttede vi os for at shoppe lidt. Jeg var overrasket over at se hvor billig Amsterdam var i forhold til Dubai. Udvalget af varerne i butikkerne mindede rigtig meget om det, man finder i København, og dte slog mig endnu engang hvor meget de to byer minder om hinanden.

Jeg var på udkig efter en pink bomberjakke, som den Vivian fra TwoWard har på her, men den eneste jeg kunne finde var en, der var præcis magen til hendes. Lidt for meget blogger-stalker warning der, så jeg købte den ikke. Faktisk købte jeg slet ikke noget. Ved ikke hvad der er galt med mig, men når jeg planlægger en shoppetur, og afsætter både tid og penge, så ender det altid med, at jeg ikke finder noget som helst at købe.

Poul havde ikke de samme kvaler, så han fandt hurtigt en biker-style jakke (som han dog insisterer på at kalde for ”robotjakken”), der lige var ham. Han købte også en Star Wars T-shirt, og hvis den KitchenAid Nespresso vi så i en af butikkerne ikke havde været så megatung, så havde han sikkert også slæbt den med hjem.

Min Amsterdam blog


Metropolitain, Rokin 81, 1012 KL Amsterdam

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.