fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Godmorgen New York – Zucker’s Everything Bagel

The Everything Bagel at Zucker's New York City

Så er jeg tilbage i New York! Faktisk har jeg allerede været her to dage, men jeg har holdt mig under radaren, så jeg kunne komme ordentligt over mit jetlag, før jeg begyndte at lave aftaler om at ses med mine venner.

Nogle gange undlader jeg faktisk at fortælle mine venner, at jeg er i New York, indtil en dag eller to efter at jeg er ankommet. Det er skønt at have nogle dage i sit eget selskab, hvor man kan sove når man vil og spise når man vil, uden at stresse over at skulle rundt og mødes med folk. Desuden er jeg også meget mere behagelig at være sammen med, når jeg er ordentligt udhvilet:)

Til morgenmad gik jeg rundt om hjørnet til Zucker’s, og fik en Everything Bagel med cream cheese. De fleste bagel-steder i New York har Everything Bagels, som er en bagel med flere forskellige toppings som fx. hvidløg og birkes. Hvis jeg bare skal have en bagel med cream cheese, så er en Everything-bagel førstevalg, men til røget laks foretrækker jeg helt almindelige hvide bagels uden drys.

Zucker’s har også udmærket røget laks, men tidligt om morgenen har jeg mere lyst til cream cheese. Kaffen på Zucker’s er fra La Colombe (virkelig god kaffe), så jeg måtte også lige have en cappuccino med tilbage på hotellet. Jeg synes bagels i New York er de bedste i hele verden, og jeg har faktisk lavet en guide til mine yndlingsbagel-steder, som I finder her.


Zucker’s Bagel & Smoked Fish, 370 Lexington Ave, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.