fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Happy Thanksgiving fra New York

Macy's Thanksgiving-parade i New York

Jeg havde først tænkt at vi skulle spise Thanksgiving dinner på en restaurant, men Poul skulle først lande kl. 20, og da man aldrig ved, hvor lang tid det tager at komme fra JFK og ind til byen, besluttede jeg mig for selv at ordne en Thanksgiving middag i stedet.

Fik nogle tips på Instagram om Whole Foods og det viste sig, at de har alt hvad man behøver for en rigtig amerikansk Thanksgiving Dinner. Jeg stod og kradsede på døren lige da de åbnede klokken 8, og jeg var den første kunde i delikatesseafdelingen. Efter råd fra ekspedienten fik jeg sammensat en Thanksgiving-middag bestående af kalkun, honningristet rosenkål, tranebærsauce, brun sovs, sweet potato mash, ristede rodfrugter og grønne bønner.

Efter at have fået Thanksgiving-middagen i hus, tog jeg op for at se Macy’s Thanksgiving Day Parade. Det var megakoldt, så jeg så kun den første del af paraden defilere forbi, før jeg gik ned i Koreatown og fik mig en kimchi jjigae (kimchi-suppe) at varme mig på. Derefter var planen at smutte ned forbi Macy’s på Herald Square, som var slutdestinationen for paraden. Der var dog så mange mennesker dernede, at det var umuligt at komme tæt nok på paraden til, at det var besværet værd, så jeg tog hjem.

Da Poul skrev han var på vej fra lufthavnen, begyndte jeg at varme maden. Jeg havde også købt marshmallows til at putte ovenpå fadet med sweet potato mash. Det er noget jeg tidligere har fået hos nogle amerikanske venner i Dubai, og som jeg syntes smagte rigtig godt. Da jeg spurgte mine venner i New York, om de også puttede marshmallows på mosen, var der dog ingen, som vidste hvad jeg snakkede om, så det er nok meget individuelt, om man synes der skal marshmallows på mosen eller ej.

Kalkunkød kan tit være ret tørt, men kalkunen fra Whole Foods var saftig og lækker. De 7(!) tykke skiver kalkun, som ekspedienten mente ville være passende for to personer, var mere end rigeligt til 3 personer (Poul, Ana og jeg) og vi havde kolde kalkunrester at nippe til i køleskabet flere dage efter. Jeg synes Thanksgiving er en rigtig hyggelig højtid, og med tanke på at vi allerede har importeret Black Friday i Danmark, så undrer det mig lidt, at vi ikke også har importeret Thanksgiving. Det må da være det næste på listen?

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.