fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Helsingborg: TV-aften og svensk pizza

Helsingborg, Swedish fika

I weekenden var jeg ovre at hilse på Rikke i Helsingborg. Det er længe siden at vi sidst har set hinanden, så vi havde lagt store planer om at vi rigtigt skulle ud at svinge med ørerne og gøre Helsingborg med omegn usikker. De planer gik dog i vasken på grund af en ond forkølelse, som jeg har kæmpet med lige siden jeg kom hjem fra Bangkok.

I stedet blev det tv-hygge med svensk pizza med bearnaisesauce. Jeg elsker svensk pizza, så vi kørte ned i byen og hentede pizza til mig og sushi til Rikke. I Sverige får man pizzasallad med til sin pizza. Det er en salat bestående af olie, eddike, salt og peber, og det smager megagodt. Jeg har tidligere selv boet i Sverige, og det som jeg savner mest fra den tid er uden tvivl svenske pizzaer (og pizzasallad).

Jeg ser næsten aldrig tv hjemme, og når jeg gør, er det for det meste Animal Planet (yes, jeg ved godt det er sært), så vi startede ud med at se et program om spækhuggere. Rikke nedlagde dog hurtigt veto og forlangte, at vi i det mindste så noget med mennesker, så vi endte med at se et par episoder af The Blacklist, som faktisk var rigtig spændende.

Hvordan har jeres weekend været?

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.