fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Hinoki & The Bird – Los Angeles Restauranter

Hinoki & The Bird, Los Angeles

Hinoki & The Bird er en skøn restaurant nederst i den imponerende luksus-condo-bygning The Century i Century City lige på grænsen til Beverly Hills. Hinoki er japansk cedertræ og dette er da også et overordnet tema i restauranten, lige fra vægbeklædningen til menuen, hvor en af de mest populære retter er Hinoki-scented Black Cod.

Der er ingen tvivl om at fundamentet hos Hinoki & The Bird er det råvarefokuserede californiske køkken, men der er også mange elementer af det, som restauranten selv kalder travel-inspired dining og som jeg nok ville kalde japansk inspiration.

Menuen ændres ofte, og desværre tror jeg ikke længere, at man kan bestille de lækre græskartoasts som I kan se på billedet øverst på siden. Den sprøde grønkålssalat på billedet nedenfor har de vist stadigvæk på menuen, men selvom den også var udmærket, var den ikke af samme kaliber som græskartoasten. Jeg har kun spist frokost på Hinoki & The Bird, men når jeg skal til Los Angeles senere i år, er det helt klart min intention at kigge forbi Hinoki & The Bird en aften.

Der er valet parking, men jeg parkerede i en parkeringskælder i området, som var ret dyr, og ca. samme pris som valet. Hvis man ikke har noget imod at gå et lille stykke, så er det nok billigere at parkere ovre i Westfield Century City på den anden side af gaden.

Hvad skal man bestille? Jeg ville have sagt græskartoasts, men siden de ikke er der længere, må jeg nok bede jer om at spørge mig igen senere i år, når jeg har spist på Hinoki & The Bird for anden gang. Alt det der kom ud fra køkkenet så dog superlækkert ud.

Hvad skal man have på? Jeg tror ikke der er en dress-code, men personalet fortalte mig, at Hinoki & The Bird bliver ret festagtigt (og fuldbooket) i weekenderne.

•  Hvis vejret er til det bør man helt klart prøve at få et af bordene udenfor.

• Menuen er opdelt i småretter (Fun Bites og Inspiration) og retter med lidt mere substans. For at få hvad der svarer til en hovedret skal man nok minimum regne med en af småretterne og en af de større retter. Cocktails koster $16 (2020).


Hinoki & The Bird, 10 W Century Dr, Century City, Los Angeles

Hinoki & The Bird

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.