fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

H&M Home – Nu i Dubai

H&M Home, Dubai

I morges smuttede jeg en tur ned til Meydan Beach Club på JBR. H&M Home er netop blevet lanceret i Dubai, og jeg var inviteret til at komme forbi og se den nye forårskollektion.

Jeg har tidligere boet i Sverige i 5 år, så H&M har altid haft en særlig plads i mit hjerte. Selvom jeg ikke plejer at tage til den slags events, var jeg derfor mere end villig til at gøre en undtagelse for min svenske darling.

Man har kunnet købe H&M Home i flere år i Skandinavien, men det er først nu, at H&M Home er kommet til Dubai. Det er jo rigtig godt nyt for de af os, som altid er på udkig efter lækre, men prisvenlige ting til hjemmet.

Forårskollektionen var meget…pastelfarvet. Og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, hvis du spørger mig,  men jeg er ikke sikker på, hvad Poul ville sige til, at vi forvandlede vores lejlighed til noget, der kunne være Barbies hus.

Det hele var dog ikke lyserødt, og en anden dominerende trend i forårskollektionen var, hvad jeg vil beskrive som fransk landstil blandet med New England/Coastal chic, men som H&M helt sikkert har et andet navn for. Smukke, rustikke flasker og krukker og puder med print i maritime farver. Enkelt, robust og helt sikkert mere gangbart hjemme hos os.

Min blog om Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.