fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Hong Kong: Afternoon tea på Café 103 på Ritz-Carlton

Afternoon tea at Café 103, the Ritz-Carlton, Hong Kong

På min sidste dag i Hong Kong stod det ned i stride strømme. Check-ud fra hotellet var kl 12, men mit fly gik først om aftenen, så jeg skulle finde på noget at lave hele eftermiddagen. Min oprindelige plan om en gåtur langs vandet virkede pludselig ikke så tiltalende, så i stedet besluttede jeg mig for at bestille bord til afternoon tea på Café 103 på Ritz-Carlton Hong Kong.

Der var ikke nogen ledige borde ved vinduerne, så jeg selv om jeg var på 103. etage var der ikke meget udsigt fra det bord jeg blev tildelt. I stedet var der lagt forskellige magasiner frem, så jeg havde noget at bladre i under måltidet.

Jeg er faktisk ikke engang sikker på, at der overhovedet er borde helt henne ved vinduerne på Café 103, for jeg kunne ikke få øje på nogle derfra hvor jeg sad. Bortset fra udsigten (eller mangel på samme) var det dog en virkelig god afternoon tea. Først blev jeg bedt om at vælge hvilken slags te jeg kunne tænke mig. Det var et svært valg for alle sammen lød virkelig gode, men i samråd med tjeneren kom jeg frem til at starte med Sakura! Sakura! som var en grøn te med kirsebærblomster.

Ritz-Carlton i Hong Kong er kendt for at samarbejde med forskellige eksterne kokke og gourmet brands om deres afternoon tea, og da jeg var der, havde de fået hjælp til menuen fra Sugarfina, som er et gourmetslik-mærke, der er særlig kendt for vingummibamser med alkohol. En af desserterne var en skøn champagnecreme med jordbær og en champagne-bamse på toppen. Den kunne jeg godt have spist flere af:)

Det var en rigtig fin måde at tilbringe eftermiddagen på, men næste gang tror jeg, at jeg vil forsøge at få et bord med bedre udsigt. Chancen for dette er nok større på The Lounge & Bar, som ligger på 102. etage og som også serverer afternoon tea, for det lader til, at de har flere borde ved vinduerne. Ellers er der jo også altid Ozone, som er den imponerende bar på 118. etage på Ritz-Carlton.


Café 103, International Commerce Centre (ICC), 103/F The Ritz-Carlton Hong Kong, 1 Austin Rd W, West Kowloon, Hong Kong

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.