fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Hong Kong: Et Mini Hotel i stedet for en kapsel

Mini Hotel, Causeway Bay, Hong Kong

Jeg havde booket en overnatning på et kapselhotel i Causeway Bay, men på adressen hvor hotellet skulle ligge, lå der en vinhandel. Jeg gik ind i butikken og spurgte, men personalet mente bestemt ikke at have set noget kapselhotel i nærheden, og da slet ikke i deres butik. Jeg prøvede at ringe til hotellet, men ingen svarede, så jeg stillede mig i telefonkø hos Hotels.com, men gav op, da der ikke blev svaret efter mere end 5 minutter.

Det endte med at jeg bookede et andet hotel, Mini Hotel, nogle gader derfra, og det viste sig at være et rigtigt godt valg. Jeg boede der kun en enkelt nat, men det er et hotel, som jeg sagtens kunne overveje at bo på, næste gang jeg er i Hong Kong. Værelset var ikke særligt stort, men det lå ligesom i navnet (Mini Hotel). Spejle langs væggene gjorde dog, at rummet føltes større end det var, og der var rent og pænt og stort set ingen støj fra gaden.

Det eneste jeg manglede, var håndsæbe. Håndvasken var placeret inde i rummet, så når man skulle vaske hænder, måtte man smutte ind i brusekabinen og trykke noget sæbe ud fra beholderen, hvilket var en smule upraktisk. Ellers synes jeg det var et rigtig godt hotel til prisen (379kr.) så hvis I skal til Hong Kong og vil bo godt og billigt, er Mini Hotel et udmærket valg.  

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.