fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Hungry Bird Eats – Dansk knækbrød i New York

Hungry Bird Eats, dansk knækbrød i New York

Reklame: Hvis I har læst min blog et stykke tid, så kan I sikkert huske min veninde Tina i New York. Hun har altid været lidt af en foodie, og så er hun desuden også ret fantastisk i et køkken, så det kom ikke som nogen større overraskelse, da hun fortalte, at hun havde startet sit eget knækbrødsmærke, Hungry Bird Eats.

De små knækbrødssnacks er bagt efter egen opskrift med masser af frø og kerner samt olivenolie. Der er selvfølgelig ingen tilsætningsstoffer i knækbrødet, som smager fantastisk og er stærkt vanedannede. Jeg plejer at have en pose i tasken til den lille sult, men de sprøde knækbrødsbidder gør sig også rigtig godt på et ostebord.

Tina bager knækbrødet i Foodworks’ store industrikøkken, som hun lejer sig ind i på timebasis. Lokalerne fungerer også som iværksætterhub, så der er en helt fantastisk, dynamisk atmosfære, hvor folk kan sparre med hinanden og udveksle viden. Jo mere jeg hørte om det, desto mere nysgerrig blev jeg, så jeg spurgte, om jeg ikke måtte kigge forbi en dag? Det måtte jeg da gerne, hvad med lørdag morgen?

Jeg ankom lige da Eric fra The Awkward Scone tog en plade nybagte kolache-boller ud af ovnen. Havde vi lyst til at smage en? Ja tak! Friske boller smager jo altid godt, men Eric’s boller med jalapenos og ost var helt fænomenale.

Så begyndte Tina at bage knækbrød, mens jeg heppede begejstret fra sidelinjen. Det var en fryd at se hende arbejde, og man kunne ikke undgå at blive smittet af den entusiasme, som hun gik til makronerne (eller knækbrødet, he he) med. Forretningen er for alvor begyndt at tage fart, så nu for tiden arbejder hun dag og nat for at kunne møde efterspørgslen. Om nogle år, når alle kender til Hungry Bird Eats, så husk, at det var her på min blog, at I læste om Tina og hendes knækbrød for første gang:)

> Læs mere om Hungry Bird Eats

Jeg skrev dette blogindlæg på eget initiativ, og udover min jalapeno-bolle, og de knækbrødssnacks jeg spiste undervejs, har jeg ikke modtaget nogen som helst form for kompensation for indlægget. Det er dog alligevel reklamemærket i henhold til de danske retningslinjer for markedsforing på sociale medier. 

Den anden flotte pige på nogle af billederne er Sini Hill, som er en finsk model og skuespiller i New York.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.