fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Hvor finder man god vegetarmad i Phnom Penh?

Vibe, only vegan restaurant in Phnom Penh
Vibe

Der er ikke mange 100% vegetariske restauranter i Phnom Penh, men mange af de internationale restauranter der er populære blandt expats og turister, har ofte et rigtig godt udvalg af vegetariske retter så selvom man ikke spiser kød behøver man ikke være bange for at gå sulten i seng. Her er nogle af mine favoritter:

Vibe

Efter sigende Phnom Penhs første (og eneste?) 100% veganske restaurant. Deres bowls er fantastiske, og deres koldpressede juice og lækre smoothies smager af solskin og velvære. En juice og en bowl koster omkring 12$ hvilket er dyrt for Phnom Penh, men billigt, hvis man kommer med et dansk rejsebudget, og lå Vibe ikke så langt væk fra Kanary’s Homestay, hvor jeg plejer at bo når jeg er i Phnom Penh, ville jeg spise der hver eneste dag

Vibe, 26A, Street 446, Russian Market, Phnom Penh

Farm to Table, Phnom Penh vegetarian food
Green Bowl på Farm to Table

Farm to Table

Farm to Table er en rigtig hyggelig restaurant i BKK1. Man sidder udenfor i den lille have, hvor der også går kyllinger omkring, så hunde er af gode grunde ikke velkomne i restauranten:) Deres jackfruit sandwich er helt fænomenal, men jeg kan også anbefale deres Green Bowl, som er en af de bedste retter på menuen.

Mit blogindlæg om Farm to Table

Farm to Table, 16 Street #360, BKK1, Phnom Penh

Tofu steaks at Mok Mony, Vegetarian food in Phnom Penh
Tofusteaks på Mok Mony

Mok Mony

Mok Mony er en virkelig hyggelig restaurant i hjertet af BKK1. Menuen er ikke 100% vegetarisk, men deres vegetariske retter er innovative og fantastisk velsmagende. Jeg kan varmt anbefale deres vegetariske tofu steak, som er fyldt med purløg, løg og hvidløg og serveres i den skønneste mirin/sake-marinade

Mok Mony, 63c, Street 294, BKK 1, Phnom Penh

Vegetarian Restaurant in Phnom Penh
Svampenudler på Vegetarian Restaurant

Vegetarian Restaurant

Virkelig god restaurant, der bruger svampe i stedet for kød. Deres nudelsuppe med svampe er min favorit, med nudlerne uden suppe er også rigtig gode. Restauranten er populær blandt de unge i nabolaget, og til frokost er der godt fyldt op, så man nogle gange må vente på at der bliver et bord ledigt. Der ligger også en vegetarisk restaurant ved siden af som også virker til at være velbesøgt, men jeg har kun været der en enkelt gang, og der var jeg lidt uheldig med min bestilling.

Mit blogindlæg om Vegetarian Restaurant

Vegetarian Restaurant across the street from The Plantation Urban resort & Spa, Phnom Penh

Backyard Cafe, vegetarian food in Phnom Penh
Backyard Cafe

Backyard Cafe

Jeg havde faktisk haft kig på Backstreet Cafe længe, men det var først da Alan og Mr. Pheap fra A.N.D. inviterede mig på frokost, at jeg endelig fik besøgt en af Phnom Penhs mest kendte vegetariske restauranter. Backyard Cafe er søsterrestaurant til Vibe, men sammenlignet med Vibe, så er der lidt mere substans i retterne på Backyard Cafe, som for øvrigt heller ikke er helt vegetarisk.

Backyard Cafe, 11B Street 246, Phnom Penh

Eleven One, vegetarian food in phnom Penh
Tofu – og svampeamok på Eleven One

Eleven One

Der er to Eleven One i Phnom Penh: En ved Russian Market og en i BKK 1, og begge er rigtig gode og så ens i layout og atmosfære at jeg har svært ved at skelne mellem dem. Eleven One har en zero-plastic policy, så sugerørene er lavet af bambus og al emballage er miljøvenlig. Mange mennesker tager på Eleven One (ved Russian Market) for at spise pizza, men jeg synes de lokale retter på menuen er bedre, som fx deres vegetariske version af amok (en klassisk Khmer-ret).  Eleven One ved Russian Market ligger lige ved siden af Crumbs (lækkert bageri) og man finder friskbagte cookies og kager fra Crumbs på Eleven Ones menu.

Russian Market: Eleven One, #37 Street 123 (corner of 460), Tuol Tom Poung, Phnom Penh

BKK 1: Eleven One, #20, Street 334 (between st.51 & st.57), Phnom Penh

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.