fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Hvor skal man spise i Las Vegas? – Mine favoritter

De bedste restauranter i Las Vegas

Las Vegas har et fantastisk udvalg af restauranter, og jeg er vildt imponeret over hvordan det er lykkedes dem at klemme så mange spisesteder i verdensklasse ind på så begrænset et område, som The Strip jo faktisk er.

Her finder man kendiskokkenes fancy restauranter side om side med alverdens fastfood-kæder og buffeter så store, at man må tage GoogleMaps til hjælp for at finde vej. Der er noget for enhver pengepung og ethvert smagsløg, men er man på udkig efter en mere autentisk oplevelse, bør man vove sig væk fra The Strip og hen til nogle af de super cool steder, hvor alle de lokale spiser.

Her er min liste med mine yndlingsrestauranter lige nu. Nogle af dem er gamle favoritter, mens andre er nye fund, men alle sammen har de et eller andet specielt, der gør, at de skiller sig ud fra mængden:

Scarpetta

Fantastisk italiensk restaurant i lækre omgivelser på Cosmopolitan. Indretningen er mørk og i weekenden summer restauranten af party-stemning. Hvis de stadigvæk har Bone Marrow Ravioli på menuen, så er det en af de retter, du skal bestille.

Scarpetta, The Cosmopolitan, Las Vegas

Tacos el Gordo Las Vegas

Tacos El Gordo

Lige nord for Wynn/Encore finder man evigt populære Tacos El Gordo, hvor man får de lækreste, autentisk mexicanske tacos til billige penge. Mens indvolde og tunge måske ikke er for alle, så har jeg endnu ikke mødt nogen, der ikke kunne lide deres Adobada tacos, så det er den man skal bestille, hvis man er i tvivl.

Tacos El Gordo, 3049 S Las Vegas Blvd, Las Vegas

> Mit blogindlæg om Tacos El Gordo

Gordon Ramsay Burger Las Vegas

Gordon Ramsay Burger

Jeg ELSKER burgerne på Gordon Ramsay Burger. Ja, køen er lang og nej, man skal nok ikke gøre sig håb om at se Gordon R himself, men burgerne er vanvittigt gode. Min favorit plejede at være The Chanterelle Burger, men den er ikke på menuen længere, så nu er American Burger min nr. 1. Den vegetariske Earth Burger med Portobello mushroom er også rigtig god.

Gordon Ramsay Burger, Planet Hollywood, Las Vegas

> Mit blogindlæg om Gordon Ramsay Burger

Raku Las Vegas

Raku and Sweets Raku

Det er primært Sweets Raku, der er løbet med al opmærksomheden og det kan man egentlig godt forstå, for deres desserter er helt exceptionelle. Dog fortjener Raku Grill også sin andel spotlight, for de gør det faktisk rigtig godt. Fokus er primært på robata (japanske grillspyd), men restauranten har også et rigtigt godt udvalg af japanske småretter. Deres agedashi-tofu er fantastisk.

Raku og Sweets Raku, Asian Plaza, Spring Mountain Road, Chinatown, Las Vegas,

> Mit blogindlæg om Sweets Raku

> Mit blogindlæg om Raku

Bacchanal, Las Vegas

Bacchanal

Min yndlingsbuffet I Las Vegas skal selvfølgelig også med på denne liste. Maden er appetitligt anrettet i denne gigantiske buffet, og der er meget, der lokker. Skaldyrsafdelingen kunne sagtens være den bedste blandt buffeterne i Las Vegas, men al maden holder bemærkelsesværdig høj standard.

Bacchanal, Caesars Palace, The Strip, Las Vegas

> Mit blogindlæg om de bedste buffeter i Las Vegas (ifølge mig)

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.