fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: Jean-Georges Steakhouse med drengene

Jean-Georges Steakhouse, Las Vegas

Efter vores tur i High Roller tog vi til Jean-Georges Steakhouse på Aria, hvor vi fik en flok superlækre steaks. Den filet mignon jeg havde bestilt var perfekt rød og enormt lækker. Min ven Sebastian gik all-in og bestilte en Kobe-steak klasse A5.

Det var første gang han spiste Kobekød, og at dømme ud fra hans ansigtsudtryk, var det i hvert fald ikke sidste gang. Jeg var jo ude at spise med 3 mandevenner, så alt for grøntsags-agtige grøntsager var bandlyst som tilbehør. I stedet bestilte vi trøffel-mac-and-cheese og pommes frites samt forskellige saucer til vores steaks.

Til dessert fik jeg en varm chokoladefondant med is, og den smagte dejligt, men da jeg så den salted caramel sundae en af drengene havde bestilt, fortrød jeg lidt, at jeg ikke også havde bestilt sådan en. Hvis I kigger på billederne, vil I sikkert kunne forstå hvorfor. Lækkert, eller hur?


Jean-Georges Steakhouse er en hip steakrestaurant, som ligger godt gemt væk i et afsides hjørne inde på Aria. Bøfferne på menuen er USDA Prime og australsk Wagyu, men da jeg var der, tilbød de også japansk Kobekød Grade A5 (the real deal). I USA inkluderer priserne på steakrestauranter kun bøffen, så alle sideretter og saucer bestiller man separat.

Bøfferne på Jean-Georges smager fantastisk, men de andre retter på menuen er bestemt ikke at kimse ad, så husk at gemme plads til dessert og sideretter. Deres Truffle Mac & Cheese er forrygende og portionen er stor nok til at 2-3 personer kan dele.

Det er dyrt at spise på Jean-Georges Steakhouse, og regningen løber hurtigt op i 100$ eller mere, før man overhovedet har tænkt på dessert eller endnu et glas vin. Hvis man vil holde omkostningerne nede, kan man bestille en Jean-Georges Cheeseburger med brie og trøffelmayo, som koster 26$ og skulle være rigtig god.

• Jean-Georges Steakhouse ligger på 2nd Level Promenade ved siden af Bardot. Det kan være lidt svært at finde, så kom i god tid og regn med at bruge i hvert fald 15 minutter på at gå fra hovedindgangen til restauranten.

Efter vores middag på Jean-Georges Steakhouse fortsatte vi aftenen på Marquee Nightclub på The Cosmopolitan. Altid et sikkert kort for en sjov aften i byen🙂

Min guide til Las Vegas


Jean-Georges Steakhouse, Aria, Las Vegas

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.