fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

K-Food Fair – En koreansk madmesse i Dubai

Koreansk mad i Dubai

// Jeg var inviteret til at kigge forbi K-Food Fair //

Jeg var ellevild over at høre at der afholdes en koreansk madmesse, K-Food Fair, i Dubai denne weekend. Selvom jeg er vokset op i Danmark med danske forældre, og dermed egentlig ikke rigtig er koreaner, så har jeg altid elsket koreansk mad (tror det er kimchi-genet). I Danmark er der ikke særligt mange koreanske restauranter, og selv i de større byer, er det lidt af en umulig mission at finde alle de rigtige koreanske ingredienser, hvis man selv vil i gang med at kokkerere.

I Dubai er det hele meget lettere, for selvom der ikke bor overvældende mange koreanere hernede, så er koreansk mad ret populært, og der er et udmærket udvalg af koreanske restauranter som fx Kung, Sonamu, The Sky, Hyu og Namu.

Formålet med K-Food Fair er både at etablere kontakt mellem koreanske fødevareeksportører og importfirmaer i De Forenede Arabiske Emirater, men også at sprede kendskabet til, samt interesse for, koreansk mad blandt forbrugere i Dubai.

Den del af K-Food Fair, som er åben for alle, finder sted fredag og lørdag, men i dag tog jeg forsmag på glæderne og deltog i et B2B seminar i Emirates Towers. Jeg tror alle koreanske fødevaremærker, som jeg kender, var repræsenteret, men der var lige så mange mærker og produkter, som jeg ikke havde hørt om før. En af dem var Hallabong, som er en meget sød citrusfrugt, der vokser på den sydkoreanske ø Jeju Island. Hallabong-frugterne duftede dejligt og så meget indbydende ud, men jeg turde ikke tage en af frygt for at ødelægge det flotte display.

Selvfølgelig var der også alle mulige slags kimchi fra det populære mærke Chongga. Man kan købe Chongga-kimchi i de fleste supermarkeder hernede, og selvom det er dyrt, ender jeg tit med at stoppe en pakke i kurven alligevel, for det er altså den bedste færdiglavede kimchi, man kan få, hvis I spørger mig.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.