fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Katana – Izakaya Feast – Los Angeles Restauranter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Katana, Los Angeles

 

I går spiste vi sen aftensmad på Katana, som ligger lige på den anden side af gaden. Vi bestilte hver sin Izakaya Feast, som er et udvalg af Katanas specialiteter, og for 60$ er det en overkommelig måde at opleve nogle af højdepunkterne fra menuen. Vores Feast i går startede med forskellige forretter inklusive spicy tuna on crispy rice, som var helt fantastisk. Trine hævder, at det er noget af det bedste, hun nogensinde har spist.

Derefter fulgte 3 forskellige grillspyd (robata), og her kommer der lige lidt brok. Jeg har lidt svært ved at restauranter kalder noget for American Kobe beef, for det er der altså ikke noget, der hedder. Der er japansk Kobekød, som er en slags japansk wagyu, og som graderes efter japanske standarder. Amerikansk wannabe-wagyu kommer sjældent i nærheden af den japanske original, så at kalde noget for amerikansk Kobe er efter min mening vildledende. Når det så er sagt, så var grillspyddene virkeligt lækre, og specielt laksen gjorde rigtig god figur. Den var grillet helt perfekt, så den stadigvæk var saftig og fed.

Aftenens store finale var et fad med forskellige slags sushi. Det så lækkert ud, men Trine fik det lidt jetlag-dårligt på det tidspunkt, så vi besluttede os for at tage sushien med hjem i stedet. Trine gik direkte i seng, og sushien fik lov at overnatte i køleskabet. Jeg plejer bedst at kunne lide grillspyddene på Katana, men den sushi jeg spiste her til morgen var forbløffende god. Med tanke på, hvor god den var efter 12 timer i køleskabet, kan jeg kun gisne om, hvor lækker den må være frisk fra køkkenet.


Katana, 8439 Sunset Blvd, Los Angeles, CA 90028, Tlf: +1 (323)-650 8585, Åbningstider: Søn+Man: 18:00-23:00, Tir+ons: 18:00-23:30, Tor-Lør: 18:00-00:30
> Besøg Katana’s website


 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

The map ID you have entered does not exist. Please enter a map ID that exists.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.