fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Kenya: En dag i Nairobi

Der er masser af små boder ved vejen op til busstationen overfor hotellet. Her kan man købe frugt og tøj, og der er også nogle skure, hvoraf visse viste sig at indeholde restauranter og slagterbutikker.

Maden så fristende ud, men al røgen og støvet fra busstationen ødelagde appetitten, så jeg endte med at tage en taxi længere ind mod centrum, hvor jeg spiste frokost på dejlige, men dyre Café Americain på Hilton. Her blev jeg ekspederet af den sødeste barista, som med omsorg i stemmen spurgte, om jeg nu også var ordentlig mæt, efter at have iagttaget , hvordan jeg nærmest slugte min sandwich og alt tilbehøret.

Jeg sidder nu på hotellet igen og reflekterer over førstehåndsindtrykket af Nairobi. Nairobi er måske ikke verdens kønneste by, men mange af områderne har helt klart sin charme. Jeg følte mig ikke utryg på noget tidspunkt i løbet af dagen, og bortset fra et par irriterende typer, der forsøgte at sælge mig safarier, så var de mennesker jeg var i kontakt med i dag søde og hjælpsomme.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.