fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Kinesiske Restauranter i Dubai

Xiao Wei Yang Dubai

Af en eller anden grund vil rigtig mange af jer gerne vide, hvor man finder gode kinesiske restauranter i Dubai. Jeg skal ikke kunne sige hvorfor, men i stedet nøjes med at dele nogle af mine yndlingssteder med jer nedenfor. Dim sum, hot pot eller bare en gang nudler? Her er noget for enhver smag, for Dubai har nemlig rigtig mange gode kinesiske restauranter. Dem jeg har valgt er måske ikke de billigste i byen, men de er heller ikke vanvittigt dyre, og man kommer langt for 100-150AED.

Restauranterne på min liste serverer hverken svinekød eller alkohol da det kræver en særlig tilladelse.

Xiao Wei Yang (Little Lamb)

Min lille hot-pot darling i JBR er konstant velbesøgt, og det er ikke så underligt, for her spiser man godt og billigt. Det der sætter prikken over i’et er det store udvalg af lækre saucer, som man kan dyppe sin hot-pot fangst i. Jeg mener man betaler 3AED (eller er det 5 AED) for saucebuffeten, men det er ikke her, man skal spare. Jeg plejer at blande sesam-sauce med lidt hvidløg, frisk koriander og en lille skefuld oyster sauce, det fungerer altid. Mht. hot pot, så kan man vælge mellem spicy eller non-spicy suppe. Den non-spicy smager ikke af noget som helst, mens den spicy er så stærk, at man får tårer i øjnene, så det kan anbefales at bestille en af de menuer, der inkluderer begge slags supper, så man kan veksle mellem de to. Menuerne koster omkring 100AED og op, og de er beregnet til at dele, så tag en ven eller 4 under armen og hyg jer med hot pot på Xiao Wei Yang.

Bedst for: Hot pot

Hvad skal man bestille på Xiao Wei Yang (Little Lamb)? Læs min guide >>

> Læs mit blogindlæg om Xiao Wei Yang>>

Xiao Wei Yang, Overfor Royal Meridien, JBR, Dubai, Tlf: +971-(0)4 4214650

Din Tai Fung, Chinese restaurant, Dubai

Din Tai Fung

Din Tai Fung ligger inde i Mall of the Emirates, og der er stort set altid ventetid. Dog er der ingen vej udenom, hvis man har lyst til soup dumplings i verdensklasse, for i Dubai fås de altså ikke bedre end hos Din Tai Fung. Din Tai Fung’s Spicy Wonton kan også varmt anbefales, og det samme kan deres nudler, specielt deres Dan Dan Noodles in Spicy Sesame Peanut Sauce. Man må dog kigge langt efter xiao long bao med svinekød, for Din Tai Fung i Dubai serverer ikke gris.

Bedst for: Xiao long bao, spicy wonton

Din Tai Fung, Level 2, Mall of the Emirates, Dubai, Tlf: +971 (0)4 2651288

Taipei Dao, Chinese restaurant, Dubai

Taipei Dao

Taipei Dao er mest kendt for dim sum samt et imponerende udvalg af te, men deres nudelretter er også rigtig gode. Restauranten ligger i et boligområde i Downtown Dubai, og det er ikke et sted, man lige falder over, hvis man ikke ved, hvad man leder efter. Desuden er der for langt at gå fra metrostationen, så man bliver nødt til at tage en taxi, hvis man ikke har en bil. Dog tror jeg de fleste vil være enige med mig i at det er besværet værd, for Taipei Dao er en af de hyggeligste og mest autentiske kinesiske restauranter i Dubai.

Bedst for: Dim sum, bubble tea, nudler

Taipei Dao, Southridge Tower 4, Downtown Dubai, Tlf: +971 (0)4 4510694

Taipei Dao

Taipei Dao is probably best known for dim sum and an impressive selection of tea, but the noodle dishes are also top notch. The restaurant is tucked away in a residential area in Downtown Dubai, so it’s easy to miss. Furthermore, it’s too far to walk from any metro station, so you’ll need to take a taxi, if you don’t have a car. Though I think most of you would agree that it’s worth all the trouble because Taipei Dao is one of the coziest and most authentic Chinese restaurants in Dubai.

Best for: Dim sum, bubble tea, noodles

Taipei Dao, Southridge Tower 4, Downtown Dubai, Tel: +971 (0)4 4510694

Long Teng, Chinese restaurant, Dubai

Long Teng

hinanden at kende. Menuen er omfattende og minder ret meget om Din Tai Fung, men hold jer fra deres soup dumplings, for de er ærligt talt ret skuffende, hvis man har prøvet dem hos Din Tai Fung. Bestil i stedet en dobbelt portion af deres fantastiske Steamed Prawn with Red Rice Cheung Feung og rund måltidet af med en omgang Egg Yolk Custard Buns, der ser ud som små gale fugle. Long Teng virker ret upscale, så man bliver overrasket over det yderst rimelige prisniveau (omkring det samme som Din Tai Fung). Placeringen er endnu længere væk fra alfarvej end Taipei Dao, men det er sådan en skøn restaurant, og jeg skal helt sikkert snart tilbage.

Bedst for: Dim sum

Long Teng, U Bora Towers ground floor, Business Bay, Dubai, Tlf: +971-(0)4-248 1993

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.