fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

København: Middag på Madklubben

Madklubben på Vesterbro, hotdog

Inden Dubai spiste Trine og jeg på Madklubben på Vesterbro. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har skrevet om det noget før, men jeg havde fuldstændig svedt ud, at vi havde været der. Tror det er alle billederne fra Shaggy-koncerten som helt har fortrængt Madklubben fra både mit SD-kort og min hukommelse:)

Madklubben ligger i nogenlunde samme prissegment som Cofoco-restauranterne, og for 200kr. fik man 3 retter med mulighed for tilvalg af dyrere alternativer.

Jeg bestemte mig for en Madklubbens Dog, en lammeculotte og en koldskålssorbet, mens Trine tog en tuncarpaccio (for et saftigt tillæg på 75kr), en burger og en ostetallerken. Prisen taget i betragtning, var det et rigtigt godt måltid. Det eneste der skuffede lidt, var Trines sortbrændte og gennemblødte burgerbolle, som jeg godt synes, at køkkenet burde have fanget.

Jeg var ret vild med indretningen af restauranten, som på trods af den enorme størrelse, faktisk var enormt hyggelig. Lokalet var nemlig inddelt i mindre arealer, og vi følte, at vi sad i vores egen private afdeling. Tjenerne havde travlt, men tog sig alligevel tid til at forsikre sig om, at man var glad og tilfreds. Koldskålssorbeten var en rigtig sommerdessert, som smagte skønt og forfriskende. Det er helt sikkert noget, jeg skal hjem og forsøge at rekonstruere hjemme i min egen ismaskine.

Læs mere om mad og restauranter i København >>


Madklubben, Vesterbrogade 62, Copenhagen

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.